Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ YANNIDAKIS ~ ζητούνται νέοι συντάκτες

Καληνωρίσματα. Τον τελευταίο χρόνο οι αναγνώστες και φίλοι του yannidakis έχουν πολλαπλασιάσει την επισκεψιμότητα του ιστολογίου. Η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα μας, οι λίγες και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, καθώς και οι νέες ενότητες που εμπλούτισαν την σελίδα, απέδειξαν εκ των πραγμάτων τον χαρακτηρισμό της σελίδας περί έμφασης στην ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Τον Μάιο με μεγάλη συγκίνηση θα δω την σελίδα να συμπληρώνει τα εφτά χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, χωρίς καμία μέρα χωρίς δημοσίευση. Επίτευγμα που οφείλεται στην συνέπεια μου και στην αγάπη που κατά καιρούς έχετε δείξει προς την προσπάθεια μου αυτή. Από τον Σεπτέμβριο μάλιστα, αποφάσισα πως περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους μαζί μας, ο καθένας στον τομέα ενδιαφέροντος του. Έτσι δημιούργησα νέες μηνιαίες ενότητες συμπεριλαμβάνοντας τους προβληματισμούς αυτούς.

Σήμερα το ανήσυχο πνεύμα μου, συνεχίζει να με ερεθίζει για νέες προκλήσεις. Πολύ σύντομα λοιπόν θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω ακόμα δύο νέες μηνιαίες ενότητες που θα σας παρουσιάσω αναλυτικά.

Περισσότερο απ’ όλα όμως θέλω να δώσω τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να μοιράζονται συστηματικά τους προβληματισμούς τους με τους αναγνώστες του yannidakis. Έτσι, προσκαλώ όσους/όσες αρέσκονται στο γράψιμο και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, να μου στείλουν ένα μήνυμα με τα ενδιαφέροντα τους στο yannidakis@gmail.com Θα τους περιμένει η δική τους μηνιαία ενότητα που θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της σελίδας. Σας καλώ να αναδείξετε το ταλέντο σας και να πειραματιστείτε στο γράψιμο με την εγγύηση και την εμπειρία των εφτά χρόνων του yannidakis. +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!
    Και σ'ανώτερα!
    Προσφέρομαι κι εγώ αν θέλεις, με την γνωστή μου/σου θεματολογία (μου) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρατάω την προσφορά σου και επιφυλάσσομαι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :[

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το