Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ~ οι φίλαθλοι για τις ομάδες τους μέσα στο γήπεδο

Καληνωρίσματα. Όπως σχεδόν κάθε Κυριακή, έτσι και τις προάλλες βρέθηκα έξω από γήπεδο στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσω αγώνα τοπικής ομάδας με κάποια άλλη. Στο ημίχρονο του αγώνα συνομιλούσα με έναν άγνωστο μου φίλαθλο που έτυχε να κάθεται δίπλα μου και σύντομα στη συζήτηση προστέθηκαν περισσότεροι.

Άσχημη η αγωνιστική χρονιά φέτος. Πολύ λίγος κόσμος στα γήπεδα. Τι φταίει;
- Με τι λεφτά να πας να δεις αγώνα; Το ποδόσφαιρο είναι το imageάθλημα του λαού και ο απλός λαός που πάντα πήγαινε στο γήπεδο τώρα δεν έχει λεφτά για να δίνει στα… θεάματα (σ.σ. ειρωνευόμενος).
- Δεν είναι μόνο αυτό. Να πας να δεις τι; Μόνο ο Ολυμπιακός υπάρχει φέτος. Όλες οι ομάδες διαλύσανε. Ολόκληρη ΑΕΚ και της έριξε “χυλόπιτα” ο Βασιλάκης (σ.σ. Κουτσιανικούλης). Όλες οι ομάδες έχουν διαλύσει, δεν αξίζει να δεις ούτε τα ντέρμπι. Μόνο στο εξωτερικό.
- Τώρα με την κρίση, θα δεις πως φέτος θα έχει περισσότερα επεισόδια. Ο κόσμος θα ξεσπάσει στο γήπεδο και θα έχουμε πολύ βία. Τι να πας να κάνεις με το παιδί σου και τη γυναίκα σου;

Πρέπει όμως να στηρίξουμε τις ομάδες μας να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω το προϊόν.
Αυτό ας αρχίσει από εκείνους. Ας δείξουν πως θέλουν να φτιάξουν τα πράγματα και εμείς θα το στηρίξουμε. Εδώ δε βλέπεις τι γίνεται; Ο ένας προσπαθεί να φάει από τον άλλο. Όλα είναι στημένα!

Θα ήσασταν διατεθειμένοι να δείτε την ομάδα σας στην τρίτη κατηγορία προκειμένου να διαγραφούν τα χρέη και να ξεκινήσει από την αρχή;
- Μόνο έτσι θα μπορέσουν να ξεβρωμίσουν οι ομάδες. Αλλά θα πρέπει να γίνει με την προϋπόθεση μετά να μην μπουν τα ίδια λαμόγια και ξανακαταστρέψουν τις ομάδες.
- Όχι! Να πληρώσουν αυτοί που έφεραν τις ομάδες σε αυτά τα χάλια και όχι εμείς που θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας.

Αντέχεται η ήττα όταν γυρνάτε στο σπίτι ή στη δουλειά;
- Μες στο πρόγραμμα είναι όλα. Αρκεί να μην φταίει ο διαιτητής βέβαια, όπως συμβαίνει συνήθως.
- Εγώ δε θέλω πολλά-πολλά όταν χάνουμε.

Καλές επιτυχίες στις ομάδες μας παιδιά! +Yanni Spiridakis 


σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το