Κυριακή 7 Απριλίου 2013

BPΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ~ η παρουσίαση του καλύτερου ιστολογίου

Καλύτερο Iστολόγιο για το μήνα Μάρτιο σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική άποψη που τροφοδοτεί την ενότητα "βράβευση ιστολογίων" του yannidakis και η οποία προκύπτει από κάθε μέρα του μήνα, ανακηρύσσεται ο χώρος αἰέν ἀριστεύειν με 5 καταχωρήσεις που βραβεύτηκαν ως οι καλύτερες της ημέρας για το μήνα που πέρασε. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα.
 
 
Το αἰέν ἀριστεύειν είναι από τα ελάχιστα ερασιτεχνικά ΜΑΡΤΙΟΣ 2013ιστολόγια που επιμελείται από άνθρωπο καταρτισμένο στον λόγο με την ιδιότητα του φιλόλογου. Η σελίδα που αποτελεί μία προσπάθεια εθνικής αφύπνισης, μετακόμισε στον blogger από τα τότε Windows Live Spaces. Σήμερα μπορεί κανείς να περιηγηθεί ανάμεσα σε πληθώρα θεμάτων από την τοπική και διεθνή ειδησεογραφία αλλά και ποιοτικά άρθρα του ιδιοκτήτη και άλλων συντακτών πάνω σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και την κοινωνία. Το αἰέν ἀριστεύειν κρατάει μία από τις τελευταίες σημαίες που σέβονται και αγωνίζονται να διατηρήσουν την αρτιότητα της ελληνικής γλώσσας και αυτό φαίνεται από το πολυτονικό σύστημα γραφής του τίτλου του ιστολογίου. Με απλό σχεδιασμό μπορεί κανείς εύκολα να προηγηθεί στις πολλές δημοσιεύσεις ανά ημέρα, αλλά και στα διάφορα θέματα-αφιερώματα. Το αἰέν ἀριστεύειν τροφοδοτεί καθημερινά με τα κείμενα του και πολλά ακόμα ιστολόγια.
 
Παρακάτω παρατίθεται η λίστα των καταχωρήσεων της ημέρας με τον αντίστοιχο σύνδεσμο για τον οποίο βραβεύτηκαν.

Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ   2 0 1 3
  1. Τελευταία σελίδα αριστερά
  2. ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ
  3. aixmi
  4. αἰέν ἀριστεύειν
  5. Ας μιλήσουμε επιτέλους
  6. AnnyraMath
  7. αἰέν ἀριστεύειν
  8. aixmi
  9. αἰέν ἀριστεύειν
  10. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
  11. ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  12. Τελευταία σελίδα αριστερά
  13. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ
  14. AnnyraMath
  15. αἰέν ἀριστεύειν
  16. AnnyraMath
  17. Δάφνη Χρονοπούλου
  18. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ
  19. protagon
  20. Ελληνικό Καφενείο
  21. πιτσιρίκος
  22. Υπόγεια Τάξη
  23. αἰέν ἀριστεύειν
  24. taxalia
  25. olympia
  26. taxalia
  27. Τελευταία σελίδα αριστερά
  28. πολύφημος
  29. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ
  30. Υπόγεια Τάξη
  31. ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

Σας ενημερώνω πως αυτή ήταν και η τελευταία Βράβευση ιστολογίου καθότι η ενότητα αναστέλλει τη λειτουργία της εξαιτίας των περικοπών στην ύλη του yannidakis. Μπορείτε όμως να δείτε όλες τις προηγούμενες Βραβεύσεις από την σχετική καρτέλα της ενότητας.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή της βράβευσης αλλά και για τα πολύ συγκινητικά σου λόγια φίλε μου. Κρίμα που κλείνεις αυτή την ενότητα, ήταν μία πάρα πολύ καλή ποιοτική προσπάθεια και πραγματικά θα λείψει από την μπλογκοσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ σε ευχαριστώ για την μακροχρόνια επικοινωνία μας σε έναν παράλληλο μάλλον βίο που μετράμε μαζί στον χώρο.
      Η συγκεκριμένη ενότητα απαιτούσε πολύ χρόνο ώστε να μπορώ να διαβάζω όσο το δυνατό περισσότερα ιστολόγια & να είμαι κάθε μέρα όσο το δυνατό πιο δίκαιος στις αξιολογήσεις μου. Χρόνο που σήμερα δεν διαθέτω, όμως θα ήθελα πολύ να επαναφέρω την ενότητα με έναν διαφορετικό τρόπο που θα απαιτούσε λιγότερο χρόνο -τουλάχιστον από εμένα- και αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις πάνω σε αυτό.
      Και πάλι συγχαρητήρια για αυτόν τον μήνα αλλά και τη γενική σου παρουσία :[

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το