Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ~ το yannidakis ολοκληρώνει τον κύκλο του

Καληνωρίσματα. Καλωσορίζοντας το νέο μήνα δεν θα ξεκινήσουμε με το καθιερωμένο Ερώτημα του μήνα κι αυτό διότι διάλεξα αυτήν την ημέρα να προλογίσω την μεγάλη απόφαση που θα κρίνει και το μέλλον της σελίδας.

Μπορεί το yannidakis τον επόμενο μήνα να σβήνει το έβδομο κεράκι του, αφού από το 2006 σας κρατά συντροφιά προβληματίζοντας σας καθημερινά και αδιαλείπτως, ωστόσο λίγο οι αυξημένες απαιτήσεις που απαιτεί η συντήρηση ενός τόσο αυστηρού ιστολογίου, λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που ασφαλώς δεν είναι η εποχή για να παραμεληθούν εν μέσω κρίσης, δεν μου αφήνουν άλλα περιθώρια.

Με αναγκάζουν να σας ανακοινώσω σήμερα, πως η ετούτη είναι και η τελευταία ανάρτηση της τελευταίας ημέρας λειτουργίας του πρώτου ιστολογίου κοινωνικού προβληματισμού με έμφαση την ποιότητα και όχι την ποσότητα, του yannidakis.

Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους συντάκτες της σελίδας αρχίζοντας με αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας: Τον Νίκο Σπυριδάκη και τον Άρη Βερίγο, αλλά και αυτούς που έως σήμερα εμπλούτιζαν την σελίδα με τις ενότητές τους: Τον Βασίλη Αναστασιάδη, την Εντίτα Ματσίνσκα, τον Μιχάλη Δασκαλάκη και την Ιωάννα Μπουρδούβαλη. Επίσης να ευχαριστήσω την κοπέλα που μετέτρεπε σε εικόνες όλα τα κείμενα και όλη μου την φαντασία με τα εξαιρετικά γραφικά και λογότυπα της, την Αναστασία Γκεβρέκη. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους αναγνώστες της σελίδας, όσους καθημερινά μας τιμούσατε με την παρουσία σας, σχολιάζατε, μου στέλνατε προσωπικά μηνύματα και μας δίνατε δύναμη να συνεχίζουμε!

Ίσως οι δρόμοι μας διασταυρωθούν και πάλι εν καιρώ, ωστόσο μπορείτε να περιηγηθείτε στις παλαιές αναρτήσεις μας επιλέγοντάς τες ανά ενότητα+Yanni Spiridakis 

3 σχόλια:

  1. Χαχα, καλά.... Σε πιστέψαμε...
    Καλό μήνα Γιαννιδάκη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα!!!! ΚΑι το χρόνου να είσαι καλά! Είμαι σίγουρη πως αν αποφάσιζες να μας αφήσεις, θα επέλεγες μια άλλη μέρα κι όχι την Πρωταπριλιά! Πάντως ωραία η φάρσα! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κλείσει, λέει, το yannidakis πρωταπριλιάτικα; Σαν απειλή ακούγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το