Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ ο προκλητικός ερντογάν ξαναχτύπησε

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται απ' την νυχτερινή οπτική και προβληματίζει

 η είδηση 
Με βολές εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχίζει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους σκληρούς τόνους έναντι των διαδηλώσεων στη χώρα του. Ο Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την κατάσταση στην Τουρκία, σχολίασε: «στηρίξατε τις αντιδημοκρατικές διαδηλώσεις στην Τουρκία και συνεπώς είστε κι εσείς αντιδημοκρατικοί. Έχετε διαφορετική αντίληψη περί ελευθερίας. Τότε κι εγώ δεν αναγνωρίζω το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
 το σχόλιο 
Αρκετά με την ΕΡΤ. Ας δούμε τι συνέβη αυτήν την εβδομάδα με την βαρύτητα να προκαλέσει τριγμούς στην ενταξιακή πορεία της τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για μία ακόμα φορά ο αναμορφωτής του τουρκικού έθνους, Ερντογάν, προκάλεσε, απέδειξε πόσο εριστικός μπορεί να είναι και βασικά δικαίωσε όλους εκείνους που μιλούν για έναν πολύ επικίνδυνο πολιτικό με τόσο μεγάλη ισχύ που μπορεί ακόμα και να καλύψει τον εθνικιστικό του φανατισμό.
Ασχολούμαστε με τον Ερντογάν πολλά χρόνια για να μην γνωρίζουμε την επιθετική στρατηγική του, σύμφωνα με την οποία προκαλεί για να κερδίσει εντυπώσεις και δημοτικότητα εντός τουρκίας.
Έχει αμφισβητήσει την Ολυμπιακή φλόγα, την Ελληνική Βουλή, την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την αρμόδια επιτροπή ελέγχου των υπό ένταξη χωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτή τη βδομάδα σειρά πήρε και το Ευρωκοινοβούλιο.
Μακάρι η πολιτική του υπόσταση να επικρατεί της οπαδικής του κουλτούρας. Ειδάλλως θα έχουμε πολλά θερμά επεισόδια στο Αιγαίο, στην πλατεία Ταξίμ και ποιος ξέρει; Ίσως και στα σύνορα Δύσης ή Νότου...
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το