Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

EPΩΤΗΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY ~ παρουσίαση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας


Τον περασμένο μήνα ασχοληθήκαμε με τον πόλεμο στην Συρία. Βρεθήκαμε ένα βήμα πριν την έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων εναντίον του καθεστώτος της Συρίας και μάλιστα ενδεχόμενα με την συμμετοχή της Ελλάδας. Εσείς είχατε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα στις επιλογές σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι πολέμου και τη συμμετοχή ή όχι της Ελλάδας σε αυτόν.

Από τις επιλογές σας το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο και ίσως προφανές. Το 50% όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία imageεπέλεξαν κατηγορηματικά “όχι” στον πόλεμο στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα που άλλωστε αντιπροσωπεύει γενικότερα τον λαό που μετά από μεγάλες πιέσεις ανάγκασε τις ΗΠΑ να αναθεωρήσουν και τελικά να συνεργαστούν με την Ρωσία στην προσπάθεια εξεύρεσης διπλωματικής λύσης. Από 16% συγκέντρωσαν όλες οι άλλες επιλογές, δηλαδή της στήριξης του πολέμου αν είναι κρίνεται απαραίτητο, της στήριξης του πολέμου ακόμα κι αν είναι απαραίτητη η συμμετοχή της Ελλάδας, αλλά και της αδιαφορίας σχετικά με το αν γίνει ή όχι, αρκεί να μην συμμετέχει η Ελλάδα.

Επόμενο Ερώτημα για τον Οκτώβρη πλέον, θα έχουμε την ερχόμενη Δευτέρα, 07/10/2013 στις 12:00 στο yannidakis με ένα ακόμα θέμα που θα συζητηθεί! +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το