Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ νυκτερινή έφοδος ματ στην ερτ

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


 η είδηση 
Στις 4:20 τα ξημερώματα ξεκίνησε η αιφνιδιαστική επιχείρηση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Εκείνη την ώρα στο κτίριο της οδού Μεσογείων βρίσκονταν περίπου 50 πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που περιφρουρούσαν τις εγκαταστάσεις ή έκαναν πρόγραμμα στη διαδικτυακή εκπομπή τους.
 το σχόλιο 
Είναι απίστευτο πως οι Αριστεροί που μέχρι πριν λίγους μήνες τα έβαζαν με την ΕΡΤ ως κυβερνητικό παρακλάδι της παραπλάνησης του πολίτη, στέκονται πλέον στο πλευρό των πρώτην εργαζομένων της!
Κανείς δεν θέλει να βλέπει εργαζόμενους να απολύονται, όμως γιατί στην ΕΡΤ πρέπει να αποτελούν εξαίρεση της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί;
Κι αν όπου απολύονται άτομα, καταλαμβάνουν τον χώρο εργασίας τους παρανόμως, γιατί θα πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους; Ήρθε κάποιος από αυτούς στη μικρομεσαία επιχείρηση που δούλευα για να με βοηθήσει να κάνω κατάληψη στο μαγαζί; Τι; Είναι παράνομο; Μα... η κατάληψη ολόκληρου ραδιομεγάρου είναι νόμιμη;
Ας μην ξεχνάμε οι πρώην εργαζόμενοι μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους ώστε να προσληφθούν στον νέο φορέα που δημιουργήθηκε. Κάποιοι τα έκαναν. Κάποιοι προσλήφθηκαν κιόλας! Κάποιοι άλλοι ίσως προσληφθούν αργότερα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχείρια των συνδικαλιστών που τους πουλάνε ένα χαζό όνειρο επανάστασης!
Τώρα κάνουν εκπομπή απ' τον δρόμο. Προσωπικά... ανυπομονώ να βγουν στον αέρα τα δύο νέα τηλεοπτικά κανάλια και τα αντίστοιχα ραδιοφωνικά.
Ως τότε...
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το