Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

2013-2014 ~ από τους συντάκτες του yannidakis

Λίγες ώρες πριν πούμε αντίο στο 2013 και υποδεχτούμε το 2014 δεν είναι κακό -ειδικά στις μέρες μας- να είμαστε ρεαλιστές. Βλέπετε... από το 2013 έως το 2014 δεν μας χωρίζει τίποτα παραπάνω από μία και μόνο ημέρα. Πόσα μπορούν να αλλάξουν στη νοοτροπία, στην ψυχολογία και στον σχεδιασμό της ζωής σε μία μόνο ημέρα;

Αν κλείσουμε την χρονιά ως ρεαλιστές, ίσως δικαιούμαστε να υποδεχτούμε την επόμενη από αύριο με μεγαλύτερη διάθεση για σχέδια και ευχές. Ας δούμε μερικές από αυτές από τους συντάκτες του +yannidakis και μαζί την υπόσχεση τους για την συμμετοχή τους στην σελίδα.

+Yanni Spiridakis Αυτό που εύχομαι για το 2014 είναι να κουραστούμε. Ο καθένας στον τομέα του. Ο συγγραφέας να κουραστεί έως ότου να βρει την έμπνευση που ψάχνει. Ο σχεδιαστής να κουραστεί μέχρι να πετύχει κάτι αληθινά πρωτοποριακό. Ο πολιτικός να κουραστεί για να ξέρει κάθε βράδυ που γυρίζει σπίτι πως έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για τον τόπο του. Ο άνεργος να κουραστεί ώστε να μην αφήσει καμία ευκαιρία, καμία πιθανότητα που ίσως προκύψει.
Στο +yannidakis θα δείτε για μία ακόμη χρονιά το στοίχημα της συνέπειας ψηλά. Χωρίς ούτε μία μέρα κενή, το yannidakis θα σας προβληματίζει σε όλο το φάσμα των θεμάτων, σύντομα με νέους συνεργάτες και νέα θέματα.

+Vassilis Anastasiadis Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2014! Υγεία και ευτυχία σε όλο το κόσμο!
Η ενότητα "Επιστήμη της Τεχνολογίας" θα συνεχίσει και το 2014 να παρακολουθεί από κοντά τα τεχνολογικά γεγονότα και να σας μεταφέρει τα καλύτερα τρικ/προϊόντα/υπηρεσίες στις οθόνες σας!

+entita matsinska Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για τα δώρα, το φαγητό, την διασκέδαση και τα στολίδια. Είναι για την αγάπη μου νιώθουμε στην καρδιά μας, την ζεστασιά που μεταδίδουμε σε όσους βρίσκονται δίπλα μας αυτές τις άγιες μέρες και στις υπέροχες γιορτινές στιγμές που μας συνοδεύουν ανεξίτηλες σε βάθος χρόνου.. Ας αφήσουμε τα φετινά Χριστούγεννα να μας μαγέψουν φέρνοντας μας μόνο χαρμόσυνα νέα, πολύ αγάπη, δύναμη για όσους την χρειάζονται πολύ υπομονή, και ευκαιρίες για να γίνει η ζωή όλων μας καλύτερη.. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους. 

+daskalakis michael Χρόνια Πολλά!!! Σας εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας βρει απόλυτα υγιείς μέσα από την καρδιά μου. Είναι μια ευχή που τη λέμε αρκετά συχνά αλλά λίγες φορές καταλαβαίνουμε τη σπουδαία σημασία της... Από κει κι ύστερα η ευτυχία και όλα τα άλλα πρώτα από όλα περνάνε πρώτα από το χέρι μας. 
Τα κινηματογραφικά μονοπάτια θα είναι μαζί σας και το νέο χρόνο να σας προτείνουν σπουδαίες ταινίες όχι μόνο για αυτό που βλέπουν τα μάτια σας αλλά περισσότερο γι' αυτό που αγγίζει την ψυχή σας. Ο Θεός να σας έχει καλά!!

+Ioanna Mpourdouvali Η ευχή μου για το 2014 είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν κόσμο ιδανικό για να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Να μην ξεχνάμε ότι παρόλο που η Ελλάδα μας είναι τελείως διαλυμένη και αναστατωμένη λόγω κυρίως οικονομικών προβλημάτων, είναι η πατρίδα μας και οφείλουμε να την βοηθήσουμε ακριβώς όπως και τα παιδιά μας για να περπατήσουν: στην αρχή μπουσουλώντας, μετά κρατώντας κάτι για να προχωράμε και στο τέλος αφού αποκτήσουμε την απόλυτη ισορροπία μας και είμαστε ελεύθεροι να περπατάμε μόνοι μας ακριβώς όπως τα μωρά μας. Καλές γιορτές με πολύ πολύ αγάπη!!!

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!
    Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταποδίδω τις ευχές και εύχομαι δημιουργικότητα σε κάθε βήμα της ζωής σου!

      Διαγραφή
  2. Καλη Χρονιά με Υγεία σας εύχομαι παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι ότι καλύτερο και πάντα εμπνευσμένος για να συνεχίζεις το έργο σου

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το