Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

EPΩΤΗΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ~ οργανώνουμε τον νόμιμο αγοραίο έρωτα


Καληνωρίσματα. Λένε πως αποτελεί το πρώτο επάγγελμα. Λένε πως αυτές, στήριξαν την ανθρωπότητα σε περιόδους imageκακουχίας, όπως είναι η φτώχια, η υπανάπτυξη, ο πόλεμος κλπ. Η αλήθεια είναι πως οι ιερόδουλες αποτελούν τις πιο παρεξηγημένες επαγγελματίες που υπάρχουν. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βρισκόμασταν μια μέρα σε έναν οίκο ανοχής, καλά κρυμμένοι, ίσα για να παρατηρούμε τους πελάτες. Αν νομίζετε πως θα βρείτε εκεί όλους τους περιθωριοποιημένους και τους εγκληματίες, κάνετε λάθος. Πολλοί πελάτες είναι εκεί διότι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την φυσική ανάγκη της συνουσίας κάπου αλλού. Πληρώνουν, ευχαριστούν για την υπηρεσία που τους προσφέρθηκε και αποχωρούν όμορφα και πολιτισμένα.
Αυτήν την περίοδο ωστόσο ο αγοραίος έρωτας βρίσκεται στο στόχαστρο και ενώ η δική μου πρώτη αντίδραση ήταν εξοργιστική, εντούτοις οφείλω να αναγνωρίσω πως οι επαγγελματίες έχουν δώσει πολλά δικαιώματα. Ξεχνάτε τα περιστατικά γυναικών που βρέθηκαν ακόμα και σε νόμιμους οίκους ανοχής με πλαστά δικαιολογητικά ή ακόμα χειρότερα με τον ιό HIV; Αναφέρομαι στην Αθήνα για να μην πάω πιο μακριά. Στη Γαλλία προσπαθούν να καταπολεμήσουν την πορνεία και ποινικοποιούν τον αγοραίο έρωτα. Η κίνηση αυτή στην Γαλλία και σε πολλές άλλες χώρες, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Όμως ποιος θα ήταν ο αποδεκτός τρόπος λειτουργίας; Ας προτείνουμε μερικές επιλογές.
  • Πλήρη ποινικοποίηση του αγοραίου έρωτα και το τέλος στις ιερόδουλες. Σεβασμός στις γυναίκες και στο σώμα τους.
  • Απαγόρευση μόνο στις πόρνες του… πεζοδρομίου που πολλές φορές συμβάλλουν στην υποβάθμιση περιοχών ή και την αύξηση της εγκληματικότητας.
  • Νέες, ειδικές άδειες λειτουργίας σε οίκους ανοχής που θα απασχολούν και άντρες και γυναίκες οι οποίοι θα συνοδεύονται από έγκυρα πιστοποιητικά που θα ανανεώνονται τακτικά και θα ελέγχονται από τους πελάτες.
  • Αγοραίος έρωτας από ιερόδουλες στο σπίτι τους ή σε άλλο χώρο (π.χ. ξενοδοχεία) κατόπιν ραντεβού και οι οποίες θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα έγγραφα που θα ανανεώνονται τακτικά, διασφαλίζοντας την προστασία της ιδιωτικότητας του πελάτη.
Ουσιαστικά μένει να αναρωτηθούμε αν αυτές οι γυναίκες γύρω μας, ενοχλούν την κοινωνία από την στιγμή που δεν
ξεχύνονται στους δρόμους και δεν προσβάλλουν την ποιότητα ζωής της κάθε περιοχής. Μένει να αποφασίσουμε σαν πολίτες, αν μπορούμε να αποδεχτούμε πως κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται το σώμα της όπως θέλει και να μην παρανομεί εφόσον δεν προσβάλλει άλλους με την απόφασή της. Επιλέξτε την απάντηση που σας ταιριάζει από το πάνω δεξιά πτυσσόμενο μενού της σελίδας με το παρακείμενο εικονίδιο.

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το