Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤHTAΣ ~ καυτηριάζοντας τα νέα πολιτικά κόμματα που μας έκαναν να χάσουμε το μέτρημα

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Κρίνω πως είναι πολύ νωρίς να ασχοληθώ με τις εκλογές όμως επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, πρέπει κι εγώ να εκφράσω τον προβληματισμό μου. Παλαιότερα όταν λέγαμε πως οι (προεκλογικές) εξελίξεις τρέχουν, εννοούσαμε πως κάποιο κόμμα έβαζε στις τάξεις του κάποιο μεγάλο στέλεχος ή κάποιον καλλιτέχνη που θα βοηθούσε στην δημοτικότητά του κόμματος αυτού και πάει λέγοντας. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Σήμερα αντί κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με τα πολιτικά πράγματα, να συντάσσεται με το κόμμα το οποίο βρίσκεται κοντά στις πολιτικές του απόψεις, πάει και φτιάχνει ένα δικό του κόμμα.
Έχει πολύ πλάκα αν σκεφτείτε πως είναι σα να λέμε πως ο Γιωργάκης δεν βρίσκει παρέα να παίξει μπάλα στην αλάνα αφού τα άλλα αγοράκια δεν τον παίζουν κι έτσι αποφασίζει να πάρει μια μπάλα και να παίξει μόνος του με τον τοίχο! […] Έκανα μια παύση να διαβάσω αυτό που μόλις έγραψα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ.
…και συνεχίζω. Μαζεύτηκαν λοιπόν κάτι καθηγητάδες, οικονομολόγοι και επιστήμονες και έφτιαξαν ένα νέο κόμμα. Πάει καιρός που το παρουσίασαν κι εγώ έκατσα σαν τον μαλθακό και άκουσα τις προτάσεις τους, όμως ο λόγος που ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί τους έως σήμερα είναι επειδή μέχρι σήμερα έψαχνα να δω πως το έλεγαν αυτό το νέο κόμμα. Τελικά κατάλαβα πως έτσι το λένε… “Νέο Κόμμα”!!!
Κι αν οι άσημοι καθηγητάδες έκαναν ένα, νέο κόμμα, γιατί να μην μπορεί να φτιάξει ένα κόμμα ακόμα και ο σχεδόν καθολικά αγαπητός δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης; Όλοι τον αγαπήσαμε για την αμεσότητα των αποστολών του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής τάξης, όμως σαν πολιτικός, τι λέει; Τι μας λέει; Προσωπικά προβλέπω ήδη την αποτυχία του, όμως αυτό που με πειράζει πιο πολύ απ’ όλα, είναι πως έχασα έναν ακόμα άνθρωπο που εκτιμούσα. Γιατί το έχω πει εγώ: Όποιος καλλιτέχνης ή άνθρωπος των γραμμάτων και των επιστημών ασχολείται με αυτόν τον τρόπο με την πολιτική, χάνει την εκτίμηση και τον σεβασμό μου. Διότι να ξεκαθαρίσω πως πιστεύω πως όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, αλλά όχι ρε παιδιά με το να αρχίσουμε όλοι να φτιάχνουμε κόμματα.
Η μόδα προχώρησε τόσο πολύ που ακόμα και νεοϊδρυθέντα κόμματα σαν του Λοβέρδου και άλλων, τι έκαναν στο imageτέλος; Συνασπισμό (χαχαχα) με το ΠΑΣΟΚ και άλλους δυο, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν και να σωθούν πριν καταστραφούν! Με απλά λόγια, ο Λοβέρδος έφυγε με το ΠΑΣΟΚ που έχει πρόεδρο τον Βενιζέλο και τελικά συνασπίστηκε με το ΠΑΣΟΚ που έχει πρόεδρο τον Βενιζέλο. Τρέχα γύρευε!
Οι εκλογές πλησιάζουν και σκεφτείτε πως δεν είναι καν βουλευτικές! Ωστόσο η πολύ δημοκρατία μας έχει μαράνει αφού αντί να δούμε φρέσκα πολιτικά πρόσωπα και ιδέες, βλέπουμε καινούρια κόμματα και λογότυπα+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το