Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑTOΛΟΓΙΑΣ ~ οι αναποφάσιστοι των εκλογών και οι κατώτεροι πανικόβλητοι υποψήφιοι

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ευρωεκλογές και δεύτερο γύρο τοπικών εκλογών, τα κόμματα ρίχνονται στην μάχη διεκδίκησης των ψήφων του λαού. Όπως ανέφερα χθες, ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν είναι παντελώς άσχετος και ανάρμοστος ωστόσο αποτελεί μέρος των γεγονότων. Για παράδειγμα λέγεται πως τα κόμματα έχουν ριχθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι των περίπου 30% που είναι οι αναποφάσιστοι!

Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να παρουσιάσει το θετικό έργο της ή μάλλον τα θετικά αποτελέσματα αυτού που imageέχουν διαφημιστεί πολύ στους κύκλους της Ευρώπης, ενώ την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ξεπέρασε(;) τα πολλά εσωτερικά προβλήματα προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν, προσβλέποντας πως η αποχή θα υπάρχει από πολίτες που κατά βάση θα ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και να αντιτεθούν στην κυβερνητική πολιτική και άρα θα κατέληγαν στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Το πιο δύσκολο έργο έχει η ΕΛΙΑ από την οποία ο κόσμος έχει αποστραφεί και είτε θα απέχει, είτε θα στηρίξει άλλα μικρότερα κόμματα. Είναι άξιο λόγου πάντως πως οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, δύσκολα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές, οι περισσότεροι αναποφάσιστοι έχουν πιθανότητες να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία.

Έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον να δώσουμε την απαραίτητη βαρύτητα αυτές τις μέρες στην μοναδική ευκαιρία μας να (απο)δείξουμε πως έχουμε το πάνω χέρι. Εμείς χαλαροί όχι απλά για το ποιον θα επιλέξουμε αλλά ακόμα και για το αν καν θα προσέλθουμε στις κάλπες, άσχετα βέβαια αν είναι χρέος μας να το κάνουμε και άσχετα αν πρέπει η επιλογή μας να είναι μελετημένη. Στην αντίπερα όχθη οι υποψήφιοι πανικόβλητοι να τρέχουν σε καφενεία, σε κανάλια, να ξοδεύουν σε φυλλάδια (μην ξεχνάτε να ανακυκλώνετε) και γενικά για λίγες μέρες το χρόνο να αισθάνονται και να είναι κατώτεροι μας, ότι εξαρτώνται από εμάς. Καλή ψήφο! +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το