Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ υπερψηφίστηκε η άρση ασυλίας μιχαλολιάκου, λαγού και παππά

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


 η είδηση 
Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση, η Βουλή είπε "ναι" στην άρση ασυλίας του Ν. Μιχαλολιάκου, του Χ. Παππά και του Ι. Λαγού. Ύβρεις και απειλές από τους τρεις υπόδικους βουλευτές
 το σχόλιο 
Δε θέλω να σχολιάσω την απόφαση περί άρσης. Αυτή έτσι κι αλλιώς ήταν αναμενόμενη. Το αξιοσημείωτο ήταν η μετάβαση των κρατούμενων βουλευτών στην Βουλή υπό τις ιαχές αμέτρητων οπαδών τους και αργότερα η φαρσοκωμωδία μέσα στη Βουλή με βρισιές και απειλές μεταξύ αυτών και Αριστερών αντιπάλων τους.
Πωπω! Αυτοί οι άνθρωποι όπου πάνε κάνουν σαματά, όχι δηλαδή πως πολλές φορές δεν προκαλούνται (για να τα λέμε όλα) με κάτι τύπους σαν τον Τσατσόπουλο.
Η απογοήτευση ξέρετε ποια είναι; Αυτό που είπε ο πρόεδρος Μιχαλολιάκος μπαίνοντας στην αίθουσα της Βουλής: "Αφήστε με, είμαι ο πρόεδρος του τρίτου κόμματος". Άντε πες τίποτα τώρα...
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ισχύει το "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα".
    Ο ένας φασίστας κατηγορεί τον άλλον φασίστα. Και ο φασίστας Μιχαλολιάκος παριστάνει την αθώα περιστερά.
    Στην ελληνική ΒΟΛΗ παίζεται το ίδιο θεατρικό που παίζεται γενικά σε όλες τις ΒΟΛΕΣ, σε ολόκληρη την γη. Το παρακολουθούν και το αναμεταδίδουν με θρησκευτική ευλάβεια τα ΜΜΕ και οι ψηφοφόροι-πρόβατα έχουν κάτι να ασχοληθούν για να ξεχνάνε την πείνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά... δε θα το έλεγα έτσι, αλλά όπως έχεις πει κι εσύ σε κάποιο γραπτό σου, περί ορέξεως...

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το