Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

EPΩΤΗΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας


Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Τον μήνα που ολοκληρώνεται ασχοληθήκαμε στην ενότητα με την αστυνομική βία και για την ακρίβεια προσπαθήσαμε να τραβήξουμε την γραμμή που διαχωρίζει την κατάχρηση βίας με την εξαναγκαστική χρήση της για λόγους προστασίας.

imageΌπως προέκυψε από τις απαντήσεις σας, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απαντήσεις ενώ το θέμα έδειξε ότι μπορεί να είναι αρκετά υποκειμενικό… Εκ των απαντήσεων σας πάντως, προέκυψε ότι η πλειοψηφία με 33% δηλαδή το ένα τρίτο των αναγνωστών, επιλέγει πως το όριο πρέπει να τίθεται όταν κάποιος δεν συμμορφώνεται στην προειδοποίηση του αστυνομικού. Το ένα τέταρτο (25%) των αναγνωστών απάντησε ότι πρέπει πρώτα να δεχτεί πυροβολισμό πριν αντιδράσει. Με 16% ακολουθούν οι απαντήσεις όπου είτε δεν υπάρχει οριακό σημείο οπότε σε καμία περίπτωση ο αστυνομικός δεν πρέπει να αντιδράσει είτε μόνο όταν βρεθεί ένα κλικ πριν το θάνατο! Τέλος το 8% απάντησε πως θα ήταν παραδεκτό να αντιδράσει από την πρώτη κιόλας εμπλοκή. Ο καθένας μπορεί να βγάλει διάφορα και χρήσιμα συμπεράσματα για τα αποτελέσματα αυτά…

Επόμενο Ερώτημα για τον μήνα Οκτώβρη θα έχουμε όπως πάντα την πρώτη Δευτέρα του μήνα, στις 05/09/2014 στις 12:00 στο yannidakis!

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗς ΕΡΕΥΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το