Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

BPΑΒΕΥΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ my way...

Σας παρουσιάζω το καλύτερο ιστολόγιο αυτού του μήνα σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική κρίση του yannidakis και καθώς προέκυψε από τις εβδομαδιαίες βραβεύσεις τις ενότητας ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
τίτλοςMy way...
λίγα λόγια για το ιστολόγιο: Το ιστολόγιο ανήκει στον +Makis Del του οποίου αναγνώστης δεν
είμαι για πολύ καιρό, όμως πολύ σύντομα διαπίστωσα τις ιδιαίτερες τοποθετήσεις του για καθημερινά ζητήματα τα οποία θίγει με έναν γλαφυρό, ιδιαίτερο και πολύ προσιτό τρόπο.
Το My way έχει ευρεία γκάμα θεματολογίας και έντονο κοινωνικό προβληματισμό (κάτι που ξέρετε πως εκτιμάμε εδώ στο +yannidakis). Η σελίδα είναι λιτή και με εφαρμογές στην αριστερή διάταξη που δεν εμποδίζουν τον αναγνώστη να εστιάσει στο εκάστοτε δημοσιευμένο κείμενο. Ο διαχειριστής πραγματικά χειρίζεται τα θέματα με τον δικό του τρόπο όπως η ονομασία του ιστολογίου μας προϊδεάζει ενώ η συχνότητα των δημοσιεύσεων προσεγγίζεται περίπου στην μία ανά εβδομάδα. Μας λείπει ένα λογότυπο από τη σελίδα, κάτι που πιστεύω ότι θα δούμε προσεχώς... 
Αν θέλετε να πειστείτε για το "My way..." διαβάστε παρακάτω τα τρία κείμενα για τα οποία βραβεύτηκε!

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
τίτλοςΕρωτήματα καλοκαιρινής... φύσης
ημερομηνία: 01/09/2014
λίγα λόγια για το άρθρο: Mία απίστευτης έμπνευσης "σούμα" για όλα όσα μας... απασχολούν το καλοκαίρι και μόλις αυτό τελειώσει αναρωτιόμαστε για την εξήγηση κάποιων από αυτών, από τις γυναίκες, μέχρι τα... κουνούπια!

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
τίτλοςΛόλα, να ένα... freddo!
ημερομηνία: 12/09/2014
λίγα λόγια για το άρθρο: Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς διαβάσαμε τον προβληματισμό του συντάκτη που έθεσε τον προβληματισμό του για την σημερινή μαθητευόμενη νεολαία και μάλιστα με έναν εξαιρετικό παραλληλισμό με τα δικά μας (σχολικά) χρόνια.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
τίτλοςΣτις χαρές και στις λύπες... μαζί?
ημερομηνία: 22/09/2014
λίγα λόγια για το άρθρο: Όλοι συμφωνούμε πως το ζήτημα της κρίσης επηρέασε (και) την ψυχολογία όλων μας, όμως γιατί αυτή η ταύτιση αντί να μας ενώσει, προκάλεσε περισσότερους διαχωρισμούς μεταξύ μας; Ένα απολογητικό κείμενο για την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
1η εβδομάδα (07/09/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο My way...
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ:
Μιχάλης

2η εβδομάδα (14/09/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο πιτσιρίκος
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ:
My way...
Terra Papers

3η εβδομάδα (21/09/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο Σπάρτακος
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ:
Positive Thinking Greece

4η εβδομάδα (28/09/2014)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ στο Mικρο παιδακι
ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ:
My way...
Positive Thinking Greece
ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ
TO DOMINO

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Θερμές ευχαριστίες για την βράβευση Γιαννη. Η δουλεία σου εδώ, όπως και των υπόλοιπων συντακτών είναι σοβαρή και εξαιρετική! Έχω το ιστολόγιο κοντά στα 6 χρόνια και πάντοτε προσπαθώ να περάσω μηνύματα, να αναλύσω ιστορίες και γεγονότα, να εκφράσω την άποψη μου με έναν τρόπο διαφορετικό και πρωτύτυπο! Όταν αυτό το καταφέρνω και αποτυπώνεται με σχόλια από όσους με τιμάνε και με διαβάζουν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, μιας και το γράψιμο για μένα είναι τρόπος ζωής! Ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ιστορία μας -στον κόσμο των blogs- δεν είναι πολύ διαφορετική. Το yannidakis "τρέχει" από τον Μάιο του 2006, οπότε η αναδρομή σου είναι αρκετά οικεία σε μένα.
      Συνέχισε την καλή δουλειά και καλώς όρισες στην λίστα των βραβεύσεων μου!

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το