Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ ραχήλ μακρή: αν μας κόψουν τη χρηματοδότηση θα κόψουμε ευρώ στην τράπεζα της ελλάδος

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


η είδηση
Άφωνους άφησε καλεσμένους στο τηλεοπτικό πλατώ και τηλεθεατές η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή όταν στο πλαίιο συζήτησης σχετικά με τη χρηματοδότηση της χώρας και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, απάντησε πως στην χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να ενεργοποιθεί θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και «θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ»
το σχόλιο
Μία Κυριακή πριν τις εκλογές σκέφτηκα να διακωμωδήσουμε λίγο την κατάσταση!
Βέβαια δεν ξέρω αν όλες αυτές οι δηλώσεις απόγνωσης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται στα πλαίσια της προσπάθειας να προσελκύσουν ψηφοφόρους ή είναι τελικά τόσο άσχετοι που ίσως τα πιστεύουν. Αν παρακολουθείτε την πολιτική σκηνή, θα έχετε ακούσει αρκετές διφορούμενες αρλούμπες μεταξύ των στελεχών τους, αλλά το να κόψουμε περισσότερα λεφτά που ήταν ιδέα της 11χρονης ανιψιάς μου, ε... πάει πολύ.
Πέρα από την πλάκα, καλό είναι να πάρετε στα σοβαρά την επόμενη Κυριακή, για να μην καταλήξουμε όλοι μαζί να γελάμε απ' τα κλάματα...
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

4 σχόλια:

  1. Αν δεν είχαμε κυβερνήσεις με κατεβασμένα παντελόνια, θα μπορούσαν να γίνουν πολλά και όχι μόνο αυτό που αναφέρει η μανδάμ. Την συγκεκριμένη δυνατότητα θα την ξεχάσει ο «επαναστάτης» Αλέξης, μόλις πάρει την εξουσία και θα πει ότι «υπογράψαμε και δεν γίνεται αλλιώς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γνώμη μου είναι όταν φτάσουμε στην κάλπη να μην ψηφίσουμε βάσει όσων ακούμε, αλλά όσων βλέπουμε και βιώνουμε.
    Οι επιλογές είναι στα χέρια μας. Ας τις διαχειριστούμε σωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η προσέγγισή σου είναι σωστή. Όπως λέω κι εγώ δεν πρέπει να ψηφίζουμε κόμματα, αλλά ανθρώπους του τόπου μας που θα τους εμπιστευτούμε μία θέση στη Βουλή για να μας εκπροσωπήσουν..

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το