Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

YANNIDAKIS 2015 ~ καλωσορίζοντας το νέο έτος θέτουμε στόχους

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Τι γράφεις την πρώτη μέρα ενός χρόνου. Κάτι καλό. Η επόμενη σου ευκαιρία θα είναι μετά από έναν χρόνο! Ως επί των πλείστων η μέρα είναι γιορτινή και ο κόσμος ακόμα και κόντρα στις συνθήκες έχει μέσα του το αίσθημα της ελπίδας ακόμα κι αν τελικά πάλι κατά τον Δεκέμβριο αποδειχτεί πως όλα ήταν μία ουτοπία.

Εδώ όμως, το πιστεύουμε λίγο παραπάνω, προπάντων επειδή πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε πως εμείς μπορούμε να κάνουμε μία αλλαγή. Τα γραπτά μας, ο ενθουσιασμός μας, η ενέργειά μας και η πίστη στις δυνατότητές μας, όλα συντελούν σε αυτό. Γι' αυτό και η πρώτη του χρόνου για μας είναι μία καλή ευκαιρία να θέσουμε στόχους. Γιατί μπορούμε να τους φέρουμε σε πέρας!
Έτσι λοιπόν το 2015 ψηφίζουμε πολυφωνία και πολυχρωμία. Ήδη από προχθές σας παρουσιάσαμε τη νέα μας ενότητα κατά την οποία ένα θέμα θα καυτηριάζεται από όλους τους συντελεστές της σελίδας. Γιατί πιστεύουμε στην ποικιλία των απόψεων και στηρίζουμε τις διαφωνίες ανάμεσά τους. Ύστερα είναι η σειρά σας να διαφωνήσετε ή να συμπληρώσετε τις δικές μας απόψεις γράφοντας το δικό σας σχόλιο.

Σας αγαπάμε, σας εκτιμούμε, μα θα επεκταθούμε! Ακόμα κι εσείς, οι καθημερινοί μας αναγνώστες ξέρω πως θέλετε να νιώσετε μέλη ενός μεγαλύτερου δικτύου προβληματισμών, του πρώτου στον κόσμο που δεν ενδιαφέρεται για ενημέρωση, ψυχαγωγία και εντυπωσιακά θέματα που προσελκύουν κόσμο, αλλά για προβληματισμό, δηλαδή ωφέλιμη και ουσιώδη σκέψη στο κάθε ζήτημα. Θα μας βρείτε σε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα και προσεχώς και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Όμως αν ότι κάνουμε, γίνεται για τους εαυτούς μας και τον εγωισμό μας, τότε αθετούμε εξ αρχής τους άτυπους κανόνες της σελίδας, οπότε θα δώσουμε άλλο νόημα σ' όλα αυτά. Θα (απο)δείξουμε τι σημαίνει η προσφορά για την οποία όλοι μιλούν κι όμως ακόμα είναι αναγκαία. Μέσα στο νέο έτος λοιπόν, θα ανοίξω ένα συρτάρι το οποίο περιείχε μία ιδέα η οποία τότε δεν έγινε δεκτή με την θέρμη που της άξιζε. Την ιδέα του εθελοντισμού, της προσφοράς και της βοήθειας στο κοινό καλό. Θα γίνετε μάρτυρες ενός αναπτυσσόμενου δικτύου προσφοράς που απλά θα οργανωθεί από εμάς, όμως θα συντηρείται από όλους εσάς!

Το νέο έτος υπόσχομαι να πληθύνω τα αφιερώματα. Καμιά φορά δεν είναι κακό να βγαίνεις εκτός προγράμματος για να... "ταράζεις τα νερά" και επ' ευκαιρίας δεν αρκούν μερικά -εκτός κανονικής ροής- αφιερώματα για να προκαλέσουν, χρειάζεται και ο λόγος και η θεματολογία να το δικαιολογεί. Οπότε θα προκαλέσουμε. Δε θα είμαστε τα γνωστά καλά παιδιά, αλλά θα τραβήξουμε το σκοινί, γιατί η κοινωνία μας δίνει αυτό το περιθώριο. 

Και όπως έχουμε την τόλμη να ξεκινάμε κάτι καινούριο, έτσι έχουμε το θάρρος να τελειώνουμε κάτι παλιό. Φέτος λοιπόν, η ενότητα των Βραβεύσεων Ιστολογίων, αναστέλλεται προσωρινά, τουλάχιστον μέχρι να επανεκτιμηθεί και να επανακαθοριστεί ο ρόλος της! Αντ' αυτού και μετά από δική σας παράκληση, επιστρέφουν οι Μύθοι!

Το 2015 το yannidakis θα είναι (και) διαδραστικό με πολλές δράσεις τόσο εντός όσο και εκτός διαδικτύου. Εσείς οι αναγνώστες μας πρέπει να συμβαδίσετε. Δεν μας αρκεί να είστε παθητικοί. Σας προκαλούμε να γίνετε ενεργητικοί και συμμέτοχοι. Δηλώστε συμμετοχή σε όλο αυτό που ξεκινά από σήμερα. Απλά στείλτε μας το email σας στο yannidakis@gmail.com και εμείς θα σας βάλουμε στο... "παιχνίδι".

Καλή χρονιά θα έχουμε+Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΤΟ YANNIDAKIS@GMAIL.COM ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

10 σχόλια:

  1. Ουάου!!!
    Μου αρέσει αυτή η αποφασιστικότητα!!!!
    Βουρ και φύγαμε :)
    Χαίρομαι ιδιαίτερα για τους μύθους.

    Καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης Ελένη μου!
      ναι, φέτος να είμαστε πιο αποφασιστική εντός και εκτός ιστολογίων..
      Όσο για τους Μύθους, θα θυμάσαι παλιές καλές εποχές, έτσι;

      Διαγραφή
  2. Γιαννιδάκη ότι και να κάνεις, όσο και να προσπαθήσεις με την ζήλια θα μείνεις τελικά.
    Το μπλόγκ μου θα είναι πάντα πιο ψηλό και πιο όμορφο από το δικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 1,74μ. μπόι Μιχάλη μου, σίγουρα δεν φημίζομαι για ψηλό ιστολόγιο....
      Όσο για την ομορφιά... άστα!
      χαχαχα
      Καλή χρονιά φίλε!

      Διαγραφή
  3. Kαλή χρονιά Γιάννη και σε όλους.
    Ξέρεις ότι είμαι στη διάθεσή σου για ότι κι αν αποφασίσεις και ξεκινήσεισ
    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ξέρω. Όταν έρθει η στιγμή, χρειάζομαι κάθε δυνατή βοήθεια.
      Καλή χρονιά να έχουμε!!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. τόσο άγριες διαθέσεις δηλαδή;
      μακάρι! Χρειαζόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια για έναν καλό σκοπό...

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά Yanni και Καλή επιτυχία να έχεις...! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης καλή χρονιά, γεμάτη από εμπνεύσεις και δημιουργικότητα Θάλεια μου!

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το