Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ~ μήνας harley quinn :[ gotham :[ aquaman :[ batman vs robin :[ suicide squad :[ νέα προϊόντα & φιγούρες

το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 75 χρόνια μετά


Καληνωρίσματα από το +yannidakis 

 ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ 

ΜΗΝΑΣ HARLEY QUINN
Η DC ανακήρυξε τον Φεβρουάριο του 2015, ως μήνα της Harley Quinn και έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η επιλογή δεδομένου πως η γιατρός Harleen Quinzel αποτελεί έναν δευτερεύοντα ήρωα του θρύλου. Η νεαρή κοπέλα είναι η πιστή βοηθός του Joker και ξέρετε τι λένε, ε; Πίσω από έναν ισχυρό άντρα, βρίσκεται μία σπουδαία γυναίκα. Μια γυναίκα που όχι μόνο αποτελεί βοηθό του χαοτικού Joker αλλά και που σχετίζεται με τον ερωτισμό είτε με αυτόν ως σύντροφός της είτε ακόμα με τον Batman σε περιπτώσεις εξαπάτησης. Τι καλύτερο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα comics!

Ως ψυχίατρος στο επάγγελμα δικαιολογείται απόλυτα η σύμπνοια με τον έτερον ήμισυ, τον Joker. Ψυχολογικά ανώμαλη, μπορεί να σκοτώσει αμέτρητους αθώους πολίτες ίσα για να φέρει το χαμόγελο πίσω στα χείλη της και να ικανοποιήσει τον μέντορά της. Η Harley Quinn αποτελεί μία γυναίκα χωρίς ψυχολογία και χωρίς σαφή κίνητρα, εκτός του προφανούς: Της εξυπηρέτησης του Joker.

Σας θυμίζει γυναίκες του σήμερα; Που μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν έναν άντρα μπορούν να φτάσουν τόσο μακριά όσο είναι η παράνοια; Στο παρελθόν έχουμε δει τέτοια παραδείγματα στην ιστορία. Γυναίκες αφοσιωμένες σε έναν άντρα, σε έναν στόχο. Γυναίκες που αφιερώνουν όχι μόνο την πίστη τους, αλλά επιστρατεύουν την δύναμη, την δύναμη, την εξυπνάδα και τον ερωτισμό τους για να πετύχουν το ζητούμενο.

Αυτή, δεν είναι μόνο η Harley, είναι αμέτρητες άλλες γυναίκες που ξέρουμε, που βλέπουμε που μαθαίνουμε πως είναι ικανές για όλες, που αποθεώνουν τον δυναμισμό και τον ερωτισμό, τα στοιχεία που όλοι λατρεύουμε σε μία γυναίκα. Γι' αυτό, αυτόν τον μήνα θα αγνοήσουμε και τον Batman και τον Joker και θα ασχοληθούμε με την Harley Quinn+Yanni Spiridakis 

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ
Βρείτε εδώ εικονογραφημένες ιστορίες με τον Batman και τους άλλους χαρακτήρες του θρύλου και ακολουθήστε τις μήνα προς μήνα.

DC THE NEW 52
Οι τελευταίες σειρές όλων των εικονογραφημένων του Batman και των υπολοίπων χαρακτήρων του θρύλου.

DC UNIVERSE
Διάφορες δευτερεύουσες ιστορίες με τον θρύλο του Batman και τους συμμάχους του

TOP RATED
Βρείτε εδώ τις πιο πολυδιαβασμένες ιστορίες, τα κλασικά εικονογραφημένα καθώς & τα καλύτερα σύγχρονα από τις περιπέτειες του Batman και των άλλων χαρακτήρων του θρύλου.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 

GOTHAM
1ος ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 ~ "WHAT THE LITTLE BIRD TOLD HIM" ~ Πραγματικός χαμός στο επεισόδιο αυτό όπου στα καλά νέα ο Gordon κερδίζει το σήμα του πίσω, όμως η υπόθεση με την οποία θ' ασχοληθεί θα έχει θύματα στον υπόκοσμο, ενώ την ίδια ώρα ο Penguin προδίδει την Fish στον Maroni που θα την εκδικηθεί παίρνοντας της όλη την εξουσία σε μία τεράστια ανατροπή!
1ος ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 ~ "WELCOME BACK, JIM GORDON" ~ Ο Gordon θα δοκιμαστεί για μία ακόμα φορά όταν καλείται να αποδείξει πως πίσω από μία δολοφονία βρίσκονται διαπλεκόμενοι αστυνομικοί. Στο μεταξύ, στον πόλεμο των συμμοριών, ο Penguin θα αναλάβει εκείνος το club της Fish ενώ εκείνη θα γλιτώσει την ζωή της φεύγοντας μακριά από το Gotham.
1ος ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 ~ "THE FEARSOME DR. CRANE" ~ Η Fish Mooney ξεκινάει την εκδίκηση της προκαλώντας τον Maroni να δοκιμάσει την εμπιστοσύνη του Cobblepot. Θα τα καταφέρει;
1ος ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 ~ "THE SCARECROW" ~ Ο γιατρός Gerald Crane έχει ψύχωση με την επιστήμη και στο όνομα αυτής δολοφονεί. Αυτή είναι η νέα υπόθεση του Gordon που θα βρει μπροστά του τον νεαρό Jonathan, μετέπειτα Scarecrow...
1ος ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 165 ~ "THE BLIND FORTUNE TELLER" ~ Επεισόδιο αποθέωση. Το τσίρκο Sally περιοδεύει με τους περίφημους "ιπτάμενους Graysons" (γονείς μετέπειτα του Dick aka Robin) στο Gotham και ένα ενδοικογενειακό επεισόδιο θα σταθεί αφορμή να ανακαλύψει ο Gordon έναν νεαρό μητροκτόνο που ονομάζεται Jerome. H διαφορά είναι ότι ο αρχικά σεμνότυφος Jerome έχει έντονα χαρακτηριστικά και ιδιαίτερο ειρωνικό γέλιο... Ενώ η δολοφονία της μητέρας του, ήταν απόλαυση για εκείνον. Σας θυμίζει κάτι;
:[ Σας είχα πει ότι όλα... παίζονται, όμως πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η FOX παρήγγειλε και τον δεύτερο κύκλο της σειράς που τελικά ξεπέρασε τις προσδοκίες αφού είχε πολύ καλά νούμερα σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE
:[ Και αυτό είναι είδηση. Μόλις χθες ο Z. Snyder δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Aquaman με λεζάντα "Unite the Seven". Άραγε αναφέρεται στις 7 θάλασσες ή στους 7 ήρωες της Justice League;
:[ Ο Guillermo Grispo είναι ο νέος υπεύθυνος για τις σκηνές μαχών στην ταινία και μίλησε για το πόσο ενθουσιασμένος είναι. Ανέφερε πως η τριλογία του Nolan ήταν εξαίρετη όμως υστερούσε στις μάχες, ενώ εδώ θα δούμε τον Batman να χρησιμοποιεί το 100% των δυνατοτήτων του στην μάχη. Σε ότι αφορά την επική μάχη σώμα-με-σώμα με τον Superman, σημείωσε πως ενώ θα περίμενε κανείς πως ο Superman θα μπορούσε να διαλύσει τον αντίπαλό του, ο Batman θα επιστρατεύσει την εξυπνάδα του για να τον αντιμετωπίσει στα ίσια.

BATMAN vs ROBIN
Από την παραγωγή μάθαμε πως η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου σε DVD, Blu-ray & Digitan HD. Μαζί κυκλοφόρησε το εξώφυλλο της ταινίας όπως και η σύνοψη που φέρνει τον νεαρό Damian Wayne να διαφωνεί με τους χειρισμούς του πατέρα του και να στρέφεται εναντίον του, όταν θα εμφανιστούν τα Talon που θα επιτίθενται στους ήρωας. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από το The Court of Owls που μας συγκλόνισε πέρσι στα εικονογραφημένα. Η ταινία θα ανέρχεται στα 25$ ανάλογα με την έκδοση που θα αγοράσετε, ενώ θα περιέχει και πολλά πρόσθετα!

THE TITANS
Στα σκαριά βρίσκεται νέα τηλεοπτική σειρά με θέμα τον θρύλο, αφού αναμένεται να μεταφερθεί στην μικρή οθόνη το εικονογραφημένο και σειρά κινουμένων σχεδίων "Teen Titans". Πρόκειται για ήρωες νεαρής ηλικίας κι έτσι αναμένουμε μία νεανική σειρά όπου όπως μαθαίνουμε στο πρώτο επεισόδιο θα έχουμε τον Robin (μετέπειτα Nightwing) άρα Dick Grayson, την Barbara Gordon σε αναπηρικό καροτσάκι (άρα μετέπειτα Oracle) και τους Hawk και Dove, Raven και Starfire. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

SUICIDE SQUAD
Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η ταινία, ευχόμασταν μέσα μας να υπάρξει μία εμφάνιση έκπληξη του Batman στην ταινία. Ε, λοιπόν σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες ο Affleck πρόκειται να εμφανιστεί ίσως προς το τέλος της ταινίας, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη!
Παράλληλα είχαμε δηλώσεις από Will Smith και Margot Robbie που έλεγαν πως αφενός έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τα γυρίσματα και αφετέρου σχολίασαν την αποχώρηση του Tom Hardy από το cast ως κάτι που συμβαίνει συχνά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ BATMAN
Ο κινηματογραφιστής Jacob T. Swinney δημιούργησε ένα δεκάλεπτο αφιέρωμα σε όλες τις ταινίες Batman με υλικό από το 1943 έως και το 2014 περιλαμβάνοντας σκηνές ακόμα και από κινούμενα σχέδια. Ένα αφιέρωμα που αξίζει να δείτε εδώ.

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 

ΦΙΓΟΥΡΕΣ
Η DC Collectibles μας εκπλήσσει ευχάριστα αφού λανσάρει μία νέα σειρά συλλεκτικών φιγούρων και παιχνιδιών, τις πιο πετυχημένες των τελευταίων μηνών. Πρόκειται για διαφορετικές σειρές με γκάμα από την σειρά "Animated series" μέχρι και συλλεκτικά αγαλματίδια τα οποία θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΡΟΥΧΩΝ
Η Under Armour που στο παρελθόν έχει φτιάξει πολλές φορές ρούχα και στολές για τον Batman, επιστρέφει με μία... ενδυματολογική πανοπλία! Η τιμή στα $65 είναι λίγο τσιμπημένη όμως η ποιότητα είναι εξαιρετική. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αγοράσει και online.

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ WB
Τι γίνονται όλα τα αντικείμενα (κουστούμια, εργαλεία, οχήματα κλπ.) που χρησιμοποιούνται στις ταινίες και ειδικά σε αυτές του Batman; Την απάντηση μας έδωσε ένα ωραίο ρεπορτάζ του CNN που μας εισάγει στο αποθηκευτικό υλικό των τεράστιων αιθουσών της Warner Bros!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
Αν είστε λάτρης του Batmobile επί εποχής Tim Burton (όπως εγώ) και κάτοχος i-phone, τότε με $50 μπορείτε να αποκτήσετε την πιο εντυπωσιακή θήκη για το κινητό σας που φτιάχτηκε ποτέ! Δείτε τι μπορεί να κάνει αυτή η θήκη και... αγοράστε την!

ΤΟ TUBLER ΚΑΡΟΤΣΙ
Ένας παθιασμένος πατέρας, με το μισό σπίτι στολισμένο με συλλογή από τον θρύλο, παραγγέλνει σε εκπομπή της Αμερικής, ένα καροτσάκι σε σχήμα... tumbler για τον γιο του. Το αποτέλεσμα; Δείτε το εδώ και πάθετε πλάκα, δηλαδή ζηλέψτε!   

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το