Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

(αντί για) ΣXOΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ~ έλα κι εσύ στην συντακτική ομάδα του yannidakis

η είδηση που στιγμάτισε τη βδομάδα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


η είδηση
Έλα στην παρέα του +yannidakis και ανέλαβε την δική σου μηνιαία ενότητα. Αν σου αρέσει να εκφράζεσαι και να γράφεις, έλα και δημοσίευσε τις σκέψεις σου. Στείλε email στο yannidakis@gmail.com
το σχόλιο
Σας το λέμε γράφουμε εδώ και πολύ καιρό. Στόχος του yannidakis είναι να προβληματίσει και είμαστε περήφανοι πως οι αναγνώστες μας είναι σκεπτόμενα άτομα.
Η φιλοσοφία μας για να το καταφέρουμε αυτό είναι η επιδίωξη της διαφορετικότητας. Στο yannidakis, γράφει ο επιστήμονας, ο καλλιτέχνης, ο φοιτητής, ο επιχειρηματίας, ο άνεργος, ο οικογενειάρχης.
Και η λίστα της διεύρυνσης αυτής δεν έχει όρια, γι' αυτό και θέλουμε εσένα, τον άνθρωπο που του αρέσει να εκφράζετε & να μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του.
Στείλε μας email στο yannidakis@gmail.com γίνε μέλος της συντακτικής ομάδας του yannidakis και ανέλαβε την δική σου μηνιαία ενότητα!
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

3 σχόλια:

  1. Μάλλον ξεκόλλησε γιατί τώρα δούλεψε αμέσως.
    Επαναλάμβάνω λοιπόν για να καταλάβουν και οι αναγνώστε τι παλιοχαρακτήρας είσαι: μου χρωστάς τόσα ποσοστά από τις διαφημίσεις και θες να έρδω στο μπλόγκ σου; ΑΣΕ που με ζηλεύεις κιόλας επειδή είμαι πιο ψηλός και πιο όμορφος από εσένα.
    Βέβαια επειδή είμαι πονόψυχος και καλός αν με παρακαλέσεις λίγο κάτι μπορεί να γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά, είναι γνωστό σε όλους πόσο σε ζηλεύω επειδή είσαι πιο όμορφος και ψηλός, αλλά ήταν ανάγκη να πεις ότι σου χρωστάω και λεφτά από τα έσοδα των διαφημίσεων; Αμάν!

      Αν σε κάνω μέλος του yannidakis θα είναι τιμή μου και καμάρι μου, ακόμα κι αν χρειάζεται να σε παρακαλέσω. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μετά κάποιος για να διαφωνεί (δημόσια) στο κάθε κείμενο του yannidakis!!!

      Διαγραφή
  2. Καλά τότε. Δέχομαι να γράφω τις σοφίες μου και εδώ.
    Όσο για τις διαφωνίες μπορείς να διαφωνείς από μόνος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το