Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ΙΟΥΝΙΟΥ ~ μια ρεαλιστική μάχη batman εναντίον superman :[ suicide squad :[ batman v superman :[ arkham knight

το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 76 χρόνια μετά


Καληνωρίσματα από το +yannidakis 

 ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ 

ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ BATMAN ΕΝΑΝΤΙΟΝ SUPERMAN

Σήμερα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) δημοσιεύουμε για τελευταία την ενότητα του θρύλου.
Και με την επική ταινία Batman v Superman λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της, εμείς θα αναρωτηθούμε πόσο δύσκολη θα ήταν τελικά μια τέτοια μάχη.

Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής αν μπορούμε να το πούμε αυτό έχοντας έναν εξωγήινο με υπερφυσικές για εμάς, δυνάμεις, ο Superman θα είχε τουλάχιστον 50 μάλλον προφανείς λόγους να εξουδετερώσει τον Batman και τους οποίους συνοπτικά θα βρείτε εδώ.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Superman, ο Batman την εξυπνάδα και τον εξοπλισμό. Υπάρχει λοιπόν η άποψη και η θεωρία των 5 τρόπων που ο Σκοτεινός Ιππότης θα κέρδιζε τον γνωστό υπέρ ήρωα.

Τελικά το μυαλό μπορεί να νικήσει την δύναμη; Η ιστορία λέει πως ναι, η φυσική ίσως έχει ενδοιασμούς όμως καμιά φορά η θέληση του ανθρώπου δεν υπερνικά τους κανόνες της επιστήμης; +Yanni Spiridakis 

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ
Βρείτε εδώ εικονογραφημένες ιστορίες με τον Batman και τους άλλους χαρακτήρες του θρύλου και ακολουθήστε τις μήνα προς μήνα.

DC THE NEW 52
Οι τελευταίες σειρές όλων των εικονογραφημένων του Batman και των υπολοίπων χαρακτήρων του θρύλου.

DC UNIVERSE
Διάφορες δευτερεύουσες ιστορίες με τον θρύλο του Batman και τους συμμάχους του

TOP RATED
Βρείτε εδώ τις πιο πολυδιαβασμένες ιστορίες, τα κλασικά εικονογραφημένα καθώς & τα καλύτερα σύγχρονα από τις περιπέτειες του Batman και των άλλων χαρακτήρων του θρύλου.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 

SUICIDE SQUAD
:[ Βρήκαμε το απόλυτο spoiler από τα γυρίσματα της ταινίας. Ο Joker μαλώνει με την Harley, την χτυπάει και φεύγει με ένα απίστευτο αυτοκίνητο του οποίου οι πινακίδες είναι "hahaha"! Φωτογραφίες από τη σκηνή είδαμε σε επίσημες σελίδες αλλά και περιγραφή της σκηνής.
:[ Τον περασμένο μήνα λέγαμε για τη συμμετοχή του Batman/Bruce Wayne στην ταινία. Ε, τώρα είδαμε και το Batmobile να παίρνει μέρος σε μία σκηνή κυνηγιού με το αυτοκίνητο του Joker με συνεπιβάτη την Harney Quinn! Στη σκηνή αυτή ο Batman θα φτάσει το αυτοκίνητο του Joker και θα ανέβει πάνω του!!!
:[ Αναφορικά με το σενάριο ακούγεται σχετικά με την εμπλοκή του Batman στην ταινία πως πηγαίνει να προειδοποιήσει τον διευθυντή των φυλακών για την λανθασμένη του κίνηση να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους κακούς που απελευθερώνει. Τα γεγονότα των δικαιώνουν κι έτσι καταλήγει να κυνηγάει τον Joker...
:[ Μπορεί να πήρε πολύ, όμως επιτέλους η παραγωγή δημοσίευσε το επίσημο λογότυπο της ταινίας το οποίο θα βρείτε εδώ.

BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE
:[ Μόλις πριν λίγες μέρες η παραγωγή ανακοίνωσε την επίσημη περιγραφή της ταινίας. Για λόγους ακρίβειας την μεταφέρω στα αγγλικά:
"Fearing the actions of a god-like Super Hero left unchecked, Gotham City’s own formidable, forceful vigilante takes on Metropolis’s most revered, modern-day savior, while the world wrestles with what sort of hero it really needs. And with Batman and Superman at war with one another, a new threat quickly arises, putting mankind in greater danger than it’s ever known before".
:[ Όχι ότι είναι επίσημο και όχι ότι χρειάζεται και πολύ φαντασία, αλλά είναι πιθανό το μαραφέτι που κρατάει ο Batman στο trailer και λίγο πριν συγκρουστεί με τον Superman, να είναι ένα όπλο ακτίνας κρυπτονίτη. Προφανώς έχει πολύ νόημα και μένει να το δούμε...
:[ Ωστόσο σε έκθεση του Las Vegas όπου η Warner Bros. είχε ειδικό χώρο, φρόντισε να δείξει στο κοινό όχι μόνο αφίσες της ταινίας, αλλά και τα κουστούμια των ηρώων, ακόμα και το ίδιο το νέο Batmobile!!! 

BATMAN AND ROBIN
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο George Clooney ζητάει συγγνώμη για εκείνη την ταινία, αλλά αυτή τη φορά παραδέχεται ότι ίσως να κατέστρεψε και την σειρά ολόκληρη! Στην ξεκαρδιστική του συνέντευξη πάντως, παρουσιάζει λεπτομέρειες από την παραγωγή, την σκηνοθεσία και διάφορα ενδιαφέροντα!!!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 

BATMAN: ARKHAM KNIGHT
:[ Απίστευτο trailer του παιχνιδιού με αληθινούς ηθοποιούς που έρχονται σε δύσκολη θέση και παροτρύνονται να γίνουν εκείνοι ο Batman. Δείτε το απίστευτο trailer!
:[ Κυκλοφόρησε και το Arkham Insider το οποίο είναι μια εντυπωσιακή παρουσίαση του παιχνιδιού που θυμίζω πως αφορά άνω των 17 ετών.
:[ Οι δημιουργοί του παιχνιδιού έφτιαξαν ένα ακόμα εντυπωσιακό trailer με πραγματικούς ηθοποιούς και με κεντρικό ήρωα τον Red Hood!!!
:[ Κι ακόμα ένα trailer πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού βασισμένο στην Harley Quinn ως playable χαρακτήρας!
:[ Λίγες μέρες αργότερα κυκλοφόρησαν δύο νέα trailer που περιέχουν ένα μυστήριο... Η αφήγηση από τον Gordon στην αρχή λέει πως έτσι ο Batman πέθανε αφήνοντάς μας άναυδους. Δείτε το πρώτο και το δεύτερο.
:[ Και νέο trailer αυτή τη φορά μας δείχνει την κατάληξη του Joker μια και για πάντα δια χειρός James Gordon που είναι μάλλον ανατριχιαστική! 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το