Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ~ καταραμένη φτώχεια

you've got to take this moment στο +yannidakis
Είχα καιρό να χαζέψω ειδήσεις από τις βασανισμένες ντίβες της ελληνικής TV. Ο λόγος; Έλλειψη χρόνου. Και τι ακριβώς καταλάβαινα όταν έβλεπα. Σκυλοβαριόμουν. Ίσως γιατί η Χούκλη και η Τρέμη είναι μπανάλ, ντεμοντέ και πασέ για τα δικά μου γούστα.

Προχθές έτυχε να δω ειδήσεις μετά από πολύύύύ καιρό. Αστείο πράγμα. Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω. Μα καλά μας περνούν για τελείως βλάκες; Λες και δεν πέρασε μια μέρα. Επαναλάμβαναν -οι γνωστοί ύποπτοι- τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος σου πετάνε και μια αθλητική είδηση, δηλαδή ποδόσφαιρο, για να ευχαριστήσουν τους Έλληνες χούλιγκανς που παρακολουθούν κι αυτοί κατά τύχη ειδήσεις.

Τι έλεγαν οι ειδήσεις;; Χα! Ε, τι να πουν... Ο Τσίπρας λέει δηλώνει αισιόδοξος για τη συμφωνία που θα γίνει του «Αγίου Τρύφωνα» υποθέτω. Ο Βαρουφάκης δεν παραιτείται. Αυτά είναι προβοκάτσια και βγαίνουν απ΄όσους έχουν μίσος για τη ζηλευτή μας κυβέρνηση. Α! είδα κι ένα ρεπορτάζ σε μια λαϊκή αγορά που έδειχνε κάτι ξεθωριασμένα ταμπελάκια.
Οι δε ντομάτες σου λέει στα ύψη. Ε βέβαια, κοστίζει το φυτοφάρμακο και ο Πακιστανός που μαζεύει τις ντομάτες σε καιρό κρίσης. Αυτά όμως έλειπαν από το ρεπορτάζ μάλλον για να εξακολουθούμε  να είμαστε πάνω στο ροζ αριστερό μας συννεφάκι.

Πολιτικές ειδήσεις της σαχλαμάρας και του εμετού. Κατάπτυστες. Πιο κατάπτυστοι όμως είμαστε εμείς που τις παρακολουθούμε και παρά τα δεινά που μας συμβαίνουν τρέχουμε ολημερίς και ολονυχτίς για να βγάλουμε 200 και 300 ευρώ και πάραυτα δεν ανοίγει ρουθούνι. Όλα κυλούν ομαλά στον συναρπαστικό κόσμο της Χάιντι!! +Nastazia A

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

5 σχόλια:

  1. Χα χα χα. Γέλασα με την καρδιά μου. Άκρως διασκεδαστικο αλλα καλά τα λές. Μη νομίζεις ότι και στην Αμερική οι ειδήσεις είναι καλύτερες. Τα ίδια σκατα. Σπάνιο και δύσκολο να βρεις κάτι έγκυρο.

    Βακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το