Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

EK-ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΙΟΥΛΙΟΥ ~ τέσσερα χρόνια μαμά

Τέσσερα χρόνια πέρασαν απο τότε που σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Τέσσερα χρόνια που ήρθες εσύ στην ζωή μας. Που μας αναστάτωσες που μας ταρακούνησες που μας έκανες να σκεφτούμε τι είναι καλό πώς να γίνουμε καλύτεροι πως να αλλάξουμε τον ταραχώδη κόσμο μας πως να φτιάξουμε τον δικό σου κόσμο να κατοικήσεις μέσα. 

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα και την  οικογένειά μας. Σαν σήμερα γεννήθηκε το πρώτο μας παιδάκι, σήμερα θα σβήσει τα τέταρτά του κεράκια ο γλυκός μας άγγελος. Δεν ξέρω πραγματικά τι να γράψω για αυτή μου την εμπειρία. Δεν ξέρω πως να περιγράψω την γλυκειά μα και ταυτόχρονα ξινή ζωή μου. Εκεί που νιώθω ότι πετάω στα ουράνια μια στιγμή έρχεται ένα κύμα να γκρεμίσει το καλοφτιαγμένο κάστρο μου. Κάστρο τα παιδιά μου, κάστρο η οικογενειά μου, κάστρο το σπιτικό μου. Μα πολύ συχνά "κάτι" θα βρεθεί να γκρεμίσει το κάστρο μου μα και αν με λυπεί κάτι είναι που δεν με βρίσκει πάντα απόλυτα έτοιμη για να μην γκρεμιστεί. Όμως το κάστρο μου εύκολα το ξαναχτίζουμε αφού έχουμε αγάπη μα πολύ αγάπη και όπου υπάρχει αγάπη όλα τα νικά.

Στο γλυκό μου κορασιδάκι χρόνια πολλά και στο μικρό μου κορασιδάκι να ζήσει πάντα με φώτιση από τον Χριστό. Στον γλυκό μου Γιάννη, ένα μεγάλο ευχαριστώ που με αγαπάει, με ανέχεται και με βοηθάει να ξαναχτίσουμε το κάστρο μας. Καλό μεσημέρι. +Ioanna Mpourdouvali 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το