Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ η χαμένη ευκαιρία μιας ολόκληρης ελλάδας...

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Το νεκρό οκτάμηνο της Ελλάδας άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και βιώνουμε την καθημερινότητα μας, ωστόσο οι κίνδυνοι δεν αφορούν μόνο τον καθένα προσωπικά και τις δουλειές μας.

Μπορεί να μην έχει πάρει μεγάλη έκταση στην επικαιρότητα όμως αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα πάνω από ένα δισεκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται για έργα απ' όλη την Ελλάδα που με πολύ κόπο και τοπικούς πόρους κατάφεραν να ενταχθούν στο πολυπόθητο πρόγραμμα επενδύσεων του ΕΣΠΑ. Όπως ίσως θα ξέρετε όμως, τα χρήματα του ΕΣΠΑ για να ενεργοποιηθούν απαιτούν τήρηση χρονικών ορίων και έργα υποδομών που φυσικά είναι από μόνα τους δαπανηρά.

Στην σημερινή πραγματικότητα έχουμε κενά αποθεματικά στους Δήμους και τις Περιφέρειες μετά από έμπνευση της κυβέρνησης και άρα έλλειψη χρημάτων για να ενεργοποιηθούν τα έργα. Μιλάμε για δρόμους, πάρκα, έργα καθαριότητας και όλα αυτά που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Δε θα κλείσω με κάποιο αυστηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση. Είναι φανερό πως δεν έχει κανένα έλεγχο της κατάστασης και χαντάκωσε έναν ολόκληρο λαό ωθώντας τον στην απόλυτη καταδίκη. Απλά θα εκφράσω τη θλίψη μου για αυτήν την μοναδική ευκαιρία που χάνεται. Τόσα έργα που θα γινόντουσαν με ξένα λεφτά... +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το