Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ~ το απόλυτο πανηγύρι

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του Δεκαπενταύγουστου. Όπως κάθε άλλη μεγάλη μέρα στην Ελλάδα, έτσι κι αυτή συνδυάζεται με μία σπουδαία θρησκευτική εορτή. Όμως ότι κι αν είναι δεν παύει να αποτελεί μια ευκαιρία για ένα μεγάλο πανηγύρι των ελλήνων.

Δεν ξέρω κατά πόσο το Σάββατο το πρωί θα ξυπνήσει ο μέσος έλληνας για να πάει στην Εκκλησία ή ακόμα να μεταλάβει μετά από δεκαπέντε μέρες νηστείας(...) δεν ξέρω καν αν ξέρει κανείς τι σημαίνει για την Ορθοδοξία η μέρα αυτή.

Ξέρω πως θα είναι μια ευκαιρία για να ξεκουραστεί, να δει οικογένεια και φίλους, κατά πάσα πιθανότητα να κάνει τις διακοπές του κι αν ακόμα δουλεύει, λογικά όλα θα κινούνται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, όχι μόνο αυτή τη μέρα, αλλά και ολόκληρο το τριήμερο.

Το μόνο άσχημο που έχει αυτή η μέρα, είναι η νύχτα της. Βλέπετε, κάποτε τελειώνει και όταν τελειώσει στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι διακοπές ή αυτή η χαλάρωση, οδεύει προς το τέλος της. Όλοι πια αρχίζουν να προγραμματίζουν ή να προετοιμάζονται για την επιστροφή στη ρουτίνα και την καθημερινότητα της νέας σεζόν. Κουράγιο! +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το