Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

YANNIDAKIS ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ~ μεγαλύτερο - ποικιλόμορφο - προσαρμοσμένο - ανανεωμένο

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Μαζί με τις αλλαγές του καιρού, θα έχετε διαπιστώσει ήδη και τις αλλαγές στο yannidakis. Αλλαγές που αποδείχτηκαν προς την σωστή κατεύθυνση αφού όχι μόνο έδωσαν στο yannidakis μεγαλύτερα νούμερα επισκεψιμότητας αλλά και πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα από γνωστούς και όχι, επισκέπτες μας.

Εδώ και καιρό προωθώ την διαφορετικότητα μετατρέποντας το yannidakis σε ένα ιστολόγιο ανοιχτής συμμετοχής αξιόλογων ανθρώπων με κριτική σκέψη που μπορούν στις μέρες μας (ναι, δεν είναι αυτονόητο) να προβληματιστούν. Έχω την χαρά να φιλοξενώ επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, φοιτητές, άνεργους, μαμάδες και ανθρώπους που δεν φοβούνται να εξωτερικεύσουν την σκέψη τους και να κάνουν την διαφορά.

Αυτή η περίοδος ειδικά, είναι ιδιαίτερα σημαντική στην πορεία της σελίδας, που εμπλουτίζεται, ανανεώνεται και ανοίγει την αγκαλιά του σε νέους ανθρώπους που είμαι βέβαιος πως θα προσφέρουν τους δικούς τους προβληματισμούς, τον δικό τους ενθουσιασμό και την δική τους φρεσκάδα στο yannidakis. Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαμε για το επαναλανσάρισμα στις Σπίθες Αισιοδοξίας με τιμονιέρη την +Elina Ioannou

Σήμερα, σας παρουσιάζω ένα καινούριο στοίχημα για τη σελίδα και εμένα προσωπικά. Την +Kωνσταντίνα Πορφυρού η οποία έρχεται κουβαλώντας μαζί της μία ενασχόληση που λείπει από το yannidakis. Την Ιστορία. Ο... έντεχνος τρόπος που περνάει τις μέρες της θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο που καλωσορίζουμε με αγωνία. Η Κωνσταντίνα θα έρχεται στο yannidakis κάθε Τρίτη στις 12:00 γεμάτη διδαχές και προβληματισμούς που θα "παίζουν" ανάμεσα στον χρόνο και τον χώρο.

Αυτό δεν είναι το τέλος των αλλαγών για το yannidakis στο οποίο θα έχουμε από αυτόν τον μήνα, τους +Niko Spiridakis και +el. gk. (Ελένη Γκιόκα) όπως δεν τους έχετε διαβάσει ξανά, με προβληματισμούς έκπληξη!

Το +yannidakis συνεχίζει να μεγαλώνει, περιμένει την δική σας εκδήλωση ενδιαφέροντος εφόσον σας αρέσει η γραφή ή η φωτογραφία και σας υπόσχεται σύντομα νέες ενέργειες! Μείνετε συντονισμένοι... +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

2 σχόλια:

Προβληματίστηκες; σχολίασε το