Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ~ ανατροπή με πρόεδρο μητσοτάκη

η είδηση που στιγμάτισε την ημέρα που πέρασε, σχολιάζεται και προβληματίζει


η είδηση
Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατάφερε στο δεύτερο γύρο να επικρατήσει του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής (ανεπίσημα) αποτελέσματα.
το σχόλιο
Θα τα πούμε αναλυτικά σε προβληματισμό, όμως θέλω να δηλώσω αν και μη-ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, πως χάρηκα με την εκλογή του Μητσοτάκη. Το πρώτο που θέλω να σχολιάσω (γι' αυτόν) είναι πως πρόκειται για έναν (νέο) πολιτικό χωρίς την θρασύτητα που συνοδεύει τους συναδέλφους του. Περιμένουμε πολλά από αυτόν για την Ελλάδα, όχι για το κόμμα του +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. 1) Ε, όχι και ανατροπή! Μήνες πριν την ψηφοφορία τον έβλεπες παντού στα κανάλια και τώρα στο τέλος τα ξένα περιοδικά ασχολιόντουσαν μαζί του λες και δεν υπήρχε άλλος στην ΝΔ.
    2) Άλλη μία από τα ίδια είναι. Νέος-ξενέος έχει σπουδάσει σε καπιταλιστικό πανεπιστήμιο και θα εφαρμόσει καπιταλιστικές οικονομικές πρακτικές. Δηλαδή θα συνεχίσει (όταν θα βγει πρωθυπουργός μόλις ο Τσίπρας τελειώσει το μερίδιό του στο ξεπούλημα) την ίδια τακτική που εφαρμόζεται εδώ και 40 χρόνια.
    3) Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι.
    4) Και αυτός όπως και όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί και υπουργοί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ τι σημαίνει να δουλεύεις, να είσαι άνεργος, να σκέφτεσαι τι δουλειά θα κάνουν τα παιδιά σου αύριο ή να την βγάζεις με 500 ευρώ. Νομίζεις ότι μπορεί να σε καταλάβει ή ότι έχει τα ίδια όνειρα και σχέδια με σένα;
    5) Θα μου προκαλούσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπληξη αν έκανε κάτι διαφορετικό από τους προηγούμενους.
    6) Πως φτιάξατε έτσι την βιτρίνα; Κάθε φορά (βοηθούσης της ηλικίας) ψάχνω να βρω που στα κομμάτια μπαίνει το σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παράπονα στην google (!!!)
      όσο για τον Κ.Μ. όλα θα φανούν εν καιρώ..

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το