Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ~ η αδιαπραγμάτευτη ελλάδα μας

κείμενα προβληματισμού, από τα πιο εκλεκτά ιστολόγια της Ελλάδας

απόΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Γράφει η Μαίρη Καρά

Μια μικρή ανασκόπηση στις τελευταίες δεκαετίες της δικής μας γενιάς  ίσως να αποβεί χρήσιμη, σε όσους έζησαν και ξέχασαν τα γεγονότα που μας σημάδεψαν σαν Έθνος. Η πτώση της Δικτατορίας έφερε Δημοκρατικές ανάσες με τις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης κι ανύποπτα δεχτήκαμε τις αλλαγές της Νέας Εποχής. Οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με την ΑΛΛΑΓΗ έδωσαν στην γενιά μας νέες ευκαιρίες πλουτισμού και διορισμού απ' το παράθυρο. Παρασυρθήκαμε σε υπερκατανάλωση με τα τραπεζικά ΔΑΝΕΙΑ, που μας προσφέρονταν αφειδώς και χωρίς εγγυήσεις. Μας αποκοίμισαν με τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αντρέα για καλύτερες μέρες, που προμήνυαν τις μαύρες νύχτες της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
     Μέσα στην παραζάλη της ΑΦΘΟΝΙΑΣ και του "δανεικού" χρήματος, πέσαμε στην χαλάρωση των ΗΘΩΝ, που κι αυτά ήταν στο στόχαστρο των εταίρων μας. Εμείς - η τελευταία γενιά ελεύθερων Ελλήνων - διδαχτήκαμε την αληθινή ΙΣΤΟΡΙΑ της Φυλής μας, ενώ απ' την επόμενη γενιά άρχισαν οι ανθελληνικές επιθέσεις διαστρέβλωσης της ταυτότητάς μας κι όχι μόνο. Επιθέσεις που δεν γίνονταν άμεσα αντιληπτές απ' τον λαό, που είχε αφεθεί ανυπεράσπιστος στις διαθέσεις των εκάστοτε πολιτικάντηδων. Η επιτευχθείσα διαφθορά του πολιτικού συστήματος πέρασε και σε πολλά κοινωνικά στρώματα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την εξέλιξη και το μέλλον τόσο του λαού όσο και της Ελλάδας. Επόμενο ήταν η υλοποίηση των απατηλών ονείρων μας να γίνει αιτία υπονόμευσης της  Εθνικής μας Κυριαρχίας στην ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ του ΔΡΑΜΑΤΟΣ.
     Η έσχατη "Δημοκρατική" δεκαετία της Κατοχικής χώρας μας γράφτηκε ανεξίτηλα στα… χαρτομάντηλά μας. Σημαδεύτηκε απ' την φαινομενικά ειρηνική πρόοδο των Θεσμών και την "αθέατη" μετάλλαξη του κατεστημένου. Κατά τα φαινόμενα εξελιχτήκαμε, μα κι αυτά απατούν… (κι από απάτες… χορτάσαμε πια!) Μας εξαπάτησαν και με τα τεκμήρια διαβίωσης, που ΕΜΕΙΣ τα θεωρούσαμε δεδομένα. Οι τωρινές διαπραγματεύσεις με την ΤΡΟΙΚΑ αποδεικνύουν πως οι αυτόκλητοι θεατρικοί παραγωγοί "εμπνεύστηκαν" την παράλογη παράσταση κι οι εντολοδόχοι τους ερμήνευσαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κι εμείς -οι κομπάρσοι- ανύποπτοι για το τραγικό ΕΘΝΙΚΟ φινάλε της συμφοράς που προετοίμαζαν, πατώντας στις αδυναμίες μας.
     Τα… παρατράγουδα της πτώσης των ΑΞΙΩΝ (Πολιτικής, Θρησκείας, Τεχνών, Πολιτισμού, Παιδείας) έγιναν εργαλεία στα χέρια υποψήφιων εισβολέων μας, για την τελική κατάληψή μας. Η σημερινή οικονομική ΚΡΙΣΗ που μαστίζει τον τόπο μας την τελευταία δεκαετία, είναι το αποτέλεσμα των δικών τους σχεδιασμών. Την επεδίωξαν για να μας χρεοκοπήσουν και να αρπάξουν τον αμύθητο πολιτιστικό και ορυκτό μας θησαυρό, σαν πληρωμή για τα επαχθή χρέη, που μας φόρτωσαν. Όπως και η επέλαση των μυρίων - δήθεν μεταναστών - ύπουλο σχέδιο δικό τους είναι, για να εγκατασταθούν οι απρόσκλητοι εισβολείς και να γίνουμε εμείς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην ίδια μας την πατρίδα.  Απώτερος σκοπός η υπονόμευση Εθνικής μας ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ.
     Κι αφού τα τρία θλιβερά πολιτικά ΠΙΟΝΙΑ τους εκτέλεσαν στο ακέραιο τις εντολές για τις οποίες είχαν επιλεγεί, σαν αχρείαστα αντικείμενα πια τα πέταξαν στον πάτο της Ιστορίας. Επόμενη κίνηση να ανασύρουν απ' το περιθώριο το επόμενο και κάκιστο ανδρείκελό τους, που από νεαρή ηλικία προετοίμαζαν, για να αποτελειώσει εν μια νυκτί ό,τι δεν πρόλαβαν τα προηγούμενα. Δηλαδή να παραδώσει αύτανδρο ολόκληρο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, στους αυτοαποκαλούμενους Επικυρίαρχους, βάζοντας και την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ επιδεικτικά, στην παραπαίουσα Ελλάδα. Τυχαίες οι επιλογές πρωθυπουργών για την εκτέλεση των επεκτατικών  σχεδίων τους; Μα είναι δυνατόν να επιτυγχάνεται "τυχαία" η διάλυση των Εθνικών Κρατών υπέρ της παγκοσμιοποίησης;  Τίποτα δεν έγινε τυχαία απ' τους τραπεζικούς διεθνιστές που εκτέλεσαν με επιτυχία την ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ του ΔΡΑΜΑΤΟΣ.
     Φαινομενικά εξαπατηθήκαμε και σαν Λαός και σαν Έθνος από σκοτεινές Δυνάμεις, που δρουν υποχθόνια εις βάρος μας. Φαινομενικά πρέπει κι εμείς να ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΟΥΜΕ, για να επανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια. Όμως επειδή τα φαινόμενα απατούν κι επειδή εμείς πληρώσαμε ήδη το τίμημα, τώρα τα φαινόμενα θα εξαπατήσουν αυτούς που τα… επέβαλλαν. Εμείς θα δημιουργήσουμε τα δικά μας ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ανοίγοντας την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, που έστησαν για να διαλύσουν την Πατρίδα μας. Εμείς ο αδικημένος λαός θα τους ρίξουμε μέσα, αφού βρούμε την ΔΥΝΑΜΗ να πετάξουμε από πάνω μας τον ΖΥΓΟ των δήθεν εταίρων μας και θα πορευτούμε στον δρόμο των ΠΕΠΡΩΜΕΝΩΝ ΜΑΣ.
     Μ' αυτές τις αισιόδοξες σκέψεις υποδεχτήκαμε το ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ, βάζοντας στόχο την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μας κατά την διάρκειά του. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ελεγχόμενη από τους δανειστές κυβέρνηση, η οποία όμως παραπαίει και αποδυναμώνεται συνεχώς. Γνωρίζουμε όμως πως πίσω της κρύβονται οι αληθινοί εχθροί μας, που χρησιμοποιούν τους υποταγμένους πολιτικούς σαν μαριονέτες! Κι αυτούς πρέπει να ξεσκεπάσουμε για να γνωρίσει επιτέλους ο ΛΑΟΣ, ποιος ευθύνεται για την φτωχοποίησή του. Ίσως σταθούμε τυχεροί και απαλλαγούμε απ' την προδοτική δήθεν ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβέρνηση, απ' τους ίδιους κατά την γνωστή τακτική τους. Δεν την χρειαζόμαστε άλλο… την πετάμε στον πάτο της ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
     Στη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ τους περιμένουμε κι εμείς… Ποιοι εμείς; Μα εμείς οι αληθινοί απόγονοι των προγόνων μας, που κρατάμε την ΛΑΜΠΑΔΑ αναμμένη γι' αυτήν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ στιγμή. Εμείς οι υποστηρικτές της ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ Ελλάδας μας, που την κρατάμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας ανέγγιχτη κι αμόλυντη απ' τις "εξωτερικές" επιθέσεις. Εμείς που πονάμε την πατρίδα μας για όσες επιθέσεις δέχτηκε κατά την πορεία της στους Αιώνες. Μα ακόμα πιο πολύ τώρα, που τόσο άδικα επιχειρούν να την διαγράψουν, οι οικονομικές δυναστείες των εβραιοκρατούμενων Τραπεζών. Αυτή είναι μια απάνθρωπη αδικία, που δεν την θέλει κι ο Θεός… κι επειδή όλα εδώ πληρώνονται… εδώ θα πληρώσουν για τα εγκλήματα που έκαναν εναντίον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Κι αυτή θα είναι η ΤΡΙΤΗ και τελευταία ΠΡΑΞΗ του δικού τους ΔΡΑΜΑΤΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το