Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ BATMAN ~ τα τελευταία του batman v superman ~ το trailer του killing joke ~ ο θάνατος του prince

το πρώτο ελληνικό blog για όλα τα νέα από τον Θρύλο του Batman 77 χρόνια μετά


Καληνωρίσματα από το +yannidakis 

 ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ 
Για αυτήν την πρώτη εβδομάδα στην οποία επαναλανσάρεται η ενότητα θα ξεκινήσουμε με μία εισαγωγική διάθεση.

Σε αυτήν εδώ την ενότητα ο σκοπός μας δεν είναι να παρουσιάσουμε έναν ήρωα των comics σαν ένα μάτσο έφηβοι που πορώνονται με τα ακριβά αυτοκίνητα και τα περίεργα όπλα (του). Ο Batman είναι ένας χαρακτήρας τόσο αντιφατικά πολύπλοκος που ίσως θα έπρεπε να αποφύγουμε τον χαρακτηρισμό ήρωας.

Είναι ψυχολογικά διαταραγμένος, είναι εθισμένος στον στόχο του και τα κίνητρα του τείνουν στο άπειρο της ασάφειας.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με την παρουσίαση όλων όσων "τρέχουν" στην επικαιρότητα για τον χαρακτήρα αυτό, θα αναλύουμε συνοπτικά μικρές αμυχές του άκρως ενδιαφέροντος χαρακτήρα του. Τόσο ενδιαφέρον που αποτελεί ακόμα και πανεπιστημιακό μάθημα σε μεγάλο πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. +Yanni Spiridakis 

 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ
Βρείτε εδώ εικονογραφημένες ιστορίες με τον Batman και τους άλλους χαρακτήρες του θρύλου και ακολουθήστε τις μήνα προς μήνα.

DC THE NEW 52
Οι τελευταίες σειρές όλων των εικονογραφημένων του Batman και των υπολοίπων χαρακτήρων του θρύλου.

DC UNIVERSE
Διάφορες δευτερεύουσες ιστορίες με τον θρύλο του Batman και τους συμμάχους του

TOP RATED
Βρείτε εδώ τις πιο πολυδιαβασμένες ιστορίες, τα κλασικά εικονογραφημένα καθώς & τα καλύτερα σύγχρονα από τις περιπέτειες του Batman και των άλλων χαρακτήρων του θρύλου.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

 ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ 

BATMAN V SUPERMAN
Πολλά ακούστηκαν για την πολυαναμενόμενη ταινία της μεγάλης μάχης των δύο σημαντικότερων ηρώων. Batman και Superman συγκρούστηκαν και ο νικητής ήταν ένας. Ακόμα κι έτσι η ταινία δεν άρεσε ακριβώς επειδή όλοι πήγαν στις αίθουσες αναμένοντας μία ταινία βασιζόμενη στον ρεαλισμό του Nolan. Το λανσάρισμα αυτή τη φορά όμως είναι διαφορετικό. Δεν πρόκειται για μία αποκλειστικά Batman ταινία όπου φυσικά και όλα μπορούν να βασιστούν στον ρεαλισμό, αλλά σε ένα "σύμπαν" που υπάρχουν υπέρ-ήρωες κι εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Ρίξτε μια ματιά στην ανάλυση που έκανα στην πρεμιέρα της ταινίας πατώντας το παραπάνω link.
Το επόμενο που περιμένουμε τώρα, αφορά στην κυκλοφορία του soundtrack της ταινίας που ωστόσο μπορείτε να ακούσετε εδώ.
Και για να κλείσουμε την ενότητα της ταινίας, δεν θα μπορούσε να λείπει το σκετσάκι με το πιο διάσημο εναλλακτικό τέλος. Απολαύστε το:

BATMAN: THE KILLING JOKE
Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες, πιο ανατριχιαστικές, πιο καλογραμμένες ιστορίες ανάμεσα στον Batman και φυσικά τον Joker! Η Warner μετά από καιρό κυκλοφορεί το βιβλίο ως μία διασκευή της πετυχημένης σειράς κινούμενων σχεδίων κι εμείς μπορούμε από τώρα να την αγοράσουμε! Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία τοποθετείται στις 2 Αυγούστου, ωστόσο οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 

BATMAN v SUPERMAN TECH MANUAL
Λίγο-πολύ όλοι είδαμε την ταινία στην οποία οι συντελεστές λανσάρανε ένα σωρό νέα εργαλεία για τον ήρωα. Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί το όπλο που φαίνεται να κρατάει το μοντέλο στο οποίο στηριζόταν η στολή του Robin και με το οποίο αφήνονται αιχμές για θανάτωση του αντιπάλου, αφού μοιάζει με τρίαινα. 


ΝΕΚΡΟΣ Ο PRINCE
Όλοι μάθαμε για τον θάνατο του θρυλικού πρίγκιπα της μουσικής. Ωστόσο πόσοι ήξεραν ότι το 1989 στην ταινία "Batman" είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την μουσική της ταινίας με δικά του τραγούδια γραμμένα μόνο για την ταινία; Μεγάλη υπόθεση για τότε...

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ BATMOBILE
Κάτι απίστευτοι τύποι πήραν μία Lamborghini και την μετέτρεψαν σε ένα ακριβές αντίγραφο του Batmobile από το "Batman: Arkham Knight" με πολύ φαντασία και χρήματα, το αποτέλεσμα όπως θα δείτε, είναι εντυπωσιακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το