Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ γκρίνια κάτω απ' το λιοπύρι

 you've got to take this moment στο +yannidakis
Αρχίζω να ξενερώνω. Εγώ θα έπρεπε να αράζω σε κανά νησί και να έχω και κάποιον που θα είναι πάντα διατεθειμένος να βαστάει την ομπρέλα της θαλάσσης για να μην την πάρει ο ήλιος. Καλή είναι η μαμά του, αλλά τον γιο της τον έκανε γκρινιάρη. Συνέχεια μιζέρια. Δεν έχω το ένα, δεν έχω το άλλο. Με παραμελούν,
-Και τι πάει να πει θες σεξ? Εγώ κοπέλα μου δουλεύω το πρωί (λες και οι υπόλοιποι κάθονται). -Καλή είσαι εμφανισιακά, ωστόσο έχεις κάποια παραπανίσια κιλά, η αδελφή σου είναι ωραιότερη, αλλά μετράει ο εσωτερικός σου κόσμος (ο δικός σου όχι). 
-Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου δεν έχω όρεξη. 
-Η πρώην μου είχε κάνει αυτό, με την πρώην μου είχαμε πάει στην Κωλοπετινίτσα, τέλεια είχαμε περάσει γιατί ήταν πολύ ρομαντική η διάθεσή μας. 
-Έλα άσε με ξυπνάω πρωί γιατί δουλεύω. Μη μου μιλάς γιατί δουλεύω. 
-Δεν κάνω σχέση γιατί δουλεύω. 
-Είπες κάτι; Δουλεύω. 
-Θα τα πληρώσουμε μισά μισά γιατί αν και δουλεύω δεν έχω χρήματα ούτε για το ice tea σου. 

Tα παραπάνω είναι μια μίξη από μαρτυρίες φιλενάδων μου και δικές μου από άνδρες που κοιτούν να ψιλοβολευτούν ανεξάρτητα που το καλοκαίρι είναι μια χαλαρή εποχή.

Ο μίζερος δεν έχει εποχή. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το παράδειγμα ενός τύπου που ήθελα να του κάνω δώρο γενεθλίων και τον παρακαλούσα να πάμε γιατί ήθελε κάτι συγκεκριμένο που του ήταν χρήσιμο εκείνη την περίοδο. Μάλιστα μου είχε πει να μην πάω μόνη μου για το δώρο γιατί σίγουρα δε θα του έπαιρνα αυτό που ήθελε. Αααααα. ΣΟΥΤ πια!

Τι ζόρια τραβάτε ορισμένοι και όλα τα κάνετε δύσκολα και μίζερα; Και άντε πες γεννηθήκατε με τον χαρακτήρα γκρινιάρικου πεντάχρονου, ο γυναικείος πληθυσμός πώς μπορεί να φανεί χρήσιμος στη δυστροπία σας;

Υ.Γ.1: Αν ξανακούσω για πρώην θα κάνω επιστημονική ανάλυση για τα υπέρ και τα κατά του Grexit στον εξυπνάκια, προτού σηκωθώ και φύγω. 
Υ.Γ.2: Δεν είναι ο φεμινισμός αλλά η αγανάκτηση του γεγονότος ότι αναζητούμε έναν καλό άνθρωπο. Απλά! +Nastazia A 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το