Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

σχόλιο τετάρτης για τον Ερντογαν και την αλήθεια γι' αυτόν που πονάει

Η ΕΙΔΗΣΗ
«Ιδιαίτερα προκλητική» χαρακτηρίζει η Άγκυρα έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφόρησε την Τρίτη και παρουσιάζει τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σαν δικτάτορα.
Το τεύχος του περιοδικού που είναι αφιερωμένο στην Τουρκία γράφει στο εξώφυλλο: «Μια χώρα χάνει την ελευθερία της». Ο Ερντογάν εικονίζεται, απαθής, να φορά γυαλιά ηλίου. Στο βάθος διακρίνονται οι δύο μιναρέδες ενός γνωστού τζαμιού της Κωνσταντινούπολης που, χάρη σε φωτομοντάζ, έχουν μεταμορφωθεί σε πυραύλους έτοιμους προς εκτόξευση.
ΤΟ HASHTAG
Ερντογαν
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τους γερμανούς δημοσιογράφους για το δωράκι αυτό. Αλλά όχι και πολύ. Βλέπετε, δεν είπαν τίποτα παραπάνω από την αλήθεια! Και ξέρετε αν λες αλήθειες στην τουρκία ή για την τουρκία, τότε πονάει. Και εκεί στην γειτονιά μας, πονάνε πολύ. Γιατί καταβάθος ξέρουν...
Όμως για να μιλήσουμε πιο πρακτικά, αφιερώματα σαν αυτά, "καίνε" τον τουρισμό της τουρκίας και οι γερμανοί έχουν πολύ ψηλά στην προτίμηση τους την τουρκία ως προορισμό.
Οπότε ναι, κάποιος είπε την αλήθεια και ξαφνικά όλοι θίχτηκαν. Όπως συμβαίνει κατά κόρον όταν κάποιος λέει την αλήθεια για έναν μουσουλμάνο. Και όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν οδηγεί σε πολιτισμένες αντιδράσεις, ε;
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το