Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ~ υπάρχουν εκείνα τα βράδια...

Περί... προβληματισμού "Ευαγγέλιον" στο +yannidakis

"Υπάρχουν εκείνα τα βράδια που ξενυχτάς φορτωμένος παρέα με τις σκέψεις που βασανίζουν το κεφάλι σου συσσωρευμένες από την ημέρα που πέρασε. Προβλήματα καρδιάς, προβλήματα ψυχής, προβλήματα ύπαρξης, προβλήματα νου. Κάθε ένα από αυτά διαφορετικό και μοναδικό, κάθε ένα από αυτά ξεχωριστό και..."χρήζειν" ειδικής μεταχείρισης και αντιμετώπισης. Αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, όλες οι κατηγορίες "παίζουν, με κάθε μία από αυτές να κυριαρχεί σε διαφορετικό βαθμό και σε αντίστοιχο επίπεδο.

Υπάρχουν εκείνα τα βράδια. ακόμα, που σε βρίσκει το ξημέρωμα με ένα μισοσβησμένο τσιγάρο στο ένα χέρι και με ένα ποτήρι ουίσκι στο άλλο, να καρτερείς το πότε θα ανατείλει ο ήλιος έτσι ώστε να βρεις τον ρυθμό που προστάζει η "νέα" καθημερινότητα σου για την νέα εξέλιξη. Ποτήρι που αν το ρωτούσες θα εξομολογούταν πολύ καημό, τσιγάρο που αν σου ψιθύριζε θα σου εκμυστηρευόταν πολλά παράπονα. Μα ποιος τα ακούει όμως:

Υπάρχουν, τέλος, ίσως και εκείνα τα βράδια, που ανάθεμα και αν ξέρεις τι περιμένεις και για ποιο λόγο ξενυχτάς. Ανάθεμα και αν υπάρχει κάτι να περιμένεις, αναρωτιέσαι, ανάθεμα και αν γνωρίζεις ή αγνοείς ότι η "Ελένη" σου είναι και αυτή απλά μια σκιά."  


Εις το επανιδείν... +Vaggelis Episkopou

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το