Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

σχόλιο παρασκευής για την #Δημοπρασια_Αδειων όπου κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχασαν οι υπόλοιποι & κανείς δεν μιλάει

Η ΕΙΔΗΣΗ
Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία διάρκειας 66 ωρών ανακοινώθηκαν οι 4καναλάρχες. (ΣΚΑΙ, Καλογρίτσας, Μαρινάκης, ΑΝΤ1). Το δε συνολικό τίμημα άγγιξε τα 246 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενώ στις δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς είπε πως δεν περίμενε το συνολικό τίμημα να είναι τόσο υψηλό.
ΤΟ HASHTAG
#Δημοπρασια_Αδειων
#adeies
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Τρίβουν τα χέρια τους στην κυβέρνηση που εισέπραξαν από το πουθενά ένα φορτηγό λεφτά. Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τους παραδεχτώ. Χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, κατάφεραν να περιορίσουν την ελευθερία του τύπου, να ταπεινώσουν 8 μεγαλοεφοπλιστές κλειδώνοντάς τους για τρεις μέρες σε ένα δωμάτιο, να τους "γδύσουν" με ένα τέταρτο του δισεκατομμυρίου και στο τέλος να λένε όλοι πως είναι ευχαριστημένοι! Αν δεν είναι αυτό πολιτική επιτυχία, τότε τι είναι;
Και μετά ξεκινάει η πλάκα. Ήδη από χθες έγινε ανεπίσημα λόγος για πέμπτη άδεια, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια είναι ελεύθερα να εκπέμπουν είτε ως θεματικά είτε μέσω κάποιας συνδρομητικής πλατφόρμας στην οποία έτσι κι αλλιώς όλοι εκεί θα καταλήξουμε.
Οπότε; Σαν τι να λέει η όλη διαδικασία; Για ποιον λόγο έγινε; Για ποιον λόγο πέτυχε; Και για ποιον λόγο κανείς δεν λέει κουβέντα για το πως θα προχωρήσει στο εξής ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις 1500 εργαζομένων.
Όσο για την τηλεόραση... Τα είπαμε χθες...
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το