Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

σχόλιο τρίτης για το #debatenight των ΗΠΑ και ένα άκυρο #TrumpWon

Η ΕΙΔΗΣΗ
Το πολυαναμενόμενο πρώτο τετ α τετ Χίλαρι – Τραμπ έγινε στο πανεπιστήμιο Χόφστρα της Νέας Υόρκης, και κράτησε 90 λεπτά.
Αφού χαιρετήθηκαν και αντάλλαξαν χειραψία χαμογελώντας, οι δύο υποψήφιοι δεν άργησαν να περάσουν στην επίθεση.
Οι δύο υποψήφιοι μίλησαν για την οικονομία, για την τρομοκρατία, αλλά και για το πως θα χειριστούν τις καταστάσεις όταν περάσουν το κατώφλι του Λευκού Οίκου.
ΤΟ HASHTAG
#TrumpWon
#debatenight
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Εγώ διαφωνώ με όσους λένε ότι ήταν ένα debate εκτός ελέγχου και μάλιστα χωρίς κανένα νόημα. Μάλιστα η... συζήτηση αυτή μας έδωσε τη δυνατότητα να βγάλουμε και αρκετά συμπεράσματα ή να τα επιβεβαιώσουμε αν θέλετε.
Πρώτα και κύρια, έδειξε την ποιότητα των πολιτικών σήμερα. Φυσικά εμείς εδώ στην Ελλάδα την βιώνουμε αυτήν την... κατάπτωση εδώ και χρόνια, αλλά για όσους είχαν αυταπάτες, πήραν μια γερή δόση πολιτικής ποιότητας μόλις χθες.
Το επόμενο συμπέρασμα είναι και το προφανές. Δεν υπάρχουν πολιτικές εκλογές στις ΗΠΑ μεθαύριο. Δεν υπάρχει αγωνία, δεν πρόκειται για μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Η Clinton θα εκμεταλλευτεί τα λάθη της άμυνας του αντιπάλου και χωρίς να είναι κανένας αστέρας του ποδοσφαίρου θα σκοράρει όσες φορές χρειαστεί για να κερδίσει τον αγώνα (της).
Αν περιμένουμε μια διαφορετική Αμερική μετά από αυτό; Είναι πολύ λάθος να αναφερθώ σε αυτό μέσα από ένα συνοπτικό σχόλιο, εδώ, οπότε προς το παρόν απολαύστε τον χλευασμό στον Trump μέσα από το νέο trend που δημιουργήθηκε ειρωνικά για εκείνον!
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το