Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ~ το περήφανο όχι και το ανιστόρητο ναι

κείμενα προβληματισμού, από τα πιο εκλεκτά ιστολόγια της Ελλάδας

απόΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Γράφει η Μαίρη Καρά

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες είμαστε η μόνη απειλή στα σχέδια των διεθνιστών. Είμαστε το μόνο εμπόδιο για την κατάκτηση όλου του Πλανήτη. Είμαστε ο μόνος λαός που αντιστέκεται σθεναρά στους δολοφόνους τραπεζίτες. Είμαστε ο πρώτος στόχος για εκφοβισμό των άλλων λαών. Είμαστε το οικονομικό πείραμά τους για την παράδοση όλων. Είμαστε το τελευταίο οχυρό για την διάλυση όλων των ΕΘΝΩΝ. Κι αυτοί λογαριάζουν χωρίς να διανοούνται καν το πνευματικό υπόβαθρο των ΕΛΛΗΝΩΝ!
     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να ζούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και δημιουργικοί και αμυνόμαστε ηρωικά για την εξασφάλιση των Εδαφικής και Εθνικής μας Ακεραιότητας. Δεν θα υποταχθούμε στις επεκτατικές βλέψεις τους και δεν θα παραδοθούμε χωρίς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στους φασιστικούς εκβιασμούς τους. Θα αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων, για να διασώσουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της πατρίδας μας και της δοξασμένης ΦΥΛΗΣ μας.
ΕΜΕΙΣ οι απόγονοι των φωτισμένων προγόνων μας θα τους αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσον σε ΔΥΝΑΜΗ κι ας θεωρούν αυτά τα απάνθρωπα νεοταξικά κτήνη, πως με την οικονομική και τεχνολογική δύναμή τους, θα μας υποτάξουν αμαχητί. Όσο κι αν νομίζουν πως γνωρίζουν την ψυχολογία του πολίτη της χώρας μας, θα πέσουν έξω στις προβλέψεις τους… γιατί Έλληνες δεν είναι τα υποταγμένα πολιτικάντικα πιόνια τους, που εκτελούν υπάκουα τις εντολές τους… Έλληνες είναι ο ελληνικός λαός με την πίστη στον Θεό και στα ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ.
     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες δεν λυγίζουμε μπροστά σε κανέναν κίνδυνο, όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία μας και τα ιερά χώματα της πατρίδας μας. Μπορεί για λίγο να δείχνουμε πως δεν συνειδητοποιούμε τον κίνδυνο… μα όταν μας πιέσουν… τότε αλίμονο σε όποιον διεκδικεί ελληνικό έδαφος. Γιατί ο Έλληνας μπορεί να αργεί, αλλά δεν αδιαφορεί. Υπομένει καρτερικά τις  επιθέσεις των εχθρών - είναι πάντα σε ΑΜΥΝΑ - μα την ευλογημένη στιγμή, που το ΔΙΚΙΟ θα αγγίξει την ελληνική ψυχή, γίνεται θηρίο ανήμερο και ορμά ακάθεκτο προς τη ΝΙΚΗ!
     Ακόμα και οι δικτάτορες Μουσολίνι και Χίτλερ εκ των υστέρων - αφού πήραν το μάθημά τους - ομολόγησαν την ΗΤΤΑ τους απ' την γενναιότητα των ηρωικών Ελλήνων ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.
     ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες γινόμαστε άτρωτοι στην υπεράσπιση των εθνικών εδαφών και της Εθνικής Ανεξαρτησίας μας, αν θα κινδυνέψουν από τους βάρβαρους δανειστές μας. Αξεπέραστο παράδειγμα το ιστορικό ΟΧΙ του ΕΠΟΥΣ του ‘40, την ΕΠΕΤΕΙΟ του οποίου τιμάμε σήμερα, έστω και κάτω από  Κατοχή των ίδιων κατακτητών. Σήμερα που επιδιώκουν να μας κατακτήσουν με τα οικονομικά τους όπλα, θα πάρουν πιο τρανό μάθημα ηρωισμού απ' τους συκοφαντημένους Έλληνες. Θα σπάσουν τα μούτρα τους και θα χωθούνε στην υποχθόνια ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ.
     Σήμερα βιώνουμε αναγκαστικά τις συνέπειες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ μιας συμμορίας απάτριδων τυχοδιωκτών, που μας το παίζουν "κυβερνήτες" με την προστασία των αφεντικών τους. Αυτά τα σιχαμερά και δουλικά εξαπάτησαν τον λαό με τις σοβαροφανείς δηλώσεις τους, εκτελώντας εντολές των τοκογλύφων. Κι όταν ο λαός τους πέταξε στα μούτρα το περήφανο ΟΧΙ… αυτοί το μετέτρεψαν σε υποτακτικό ΝΑΙ!
     Μα ακόμα κι έτσι εμείς θα βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας και θα ΕΝΩΘΟΥΜΕ κάτω απ' την ανάγκη υπεράσπισης της πατρίδας μας. Εμείς θα πάρουμε την ΕΞΟΥΣΙΑ, βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος και θα διαγράψουμε τα απεχθή ηλεκτρονικά ΧΡΕΗ, αυτά που μας επέβαλαν, για να αποκτήσουν κυριαρχικά δικαιώματα στην ιερή ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
     Σήμερα με απέραντη συγκίνηση θυμόμαστε και θαυμάζουμε τα ηρωικά κατορθώματα των Αγωνιστών της Αντίστασης κατά των Γερμανών τα τέσσερα δυσβάσταχτα χρόνια της Κατοχής. Για εκείνους τους αείμνηστους δυναμικούς μαχητές που με μεγάλες θυσίες απάλλαξαν την πατρίδα απ' τους Γερμανούς και Ιταλούς και σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης, πρέπει όλοι οι γνήσιοι Έλληνες να δώσουμε υπόσχεση, πως κι εμείς θα αγωνιστούμε να την ελευθερώσουμε απ' τους νέους και ίδιους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!
     Αυτούς που έχουν για θεό το ΧΡΗΜΑ και νομίζουν πως όλα εξαγοράζονται. Τώρα θα μάθουν πως η Ελλάδα δεν είναι προς ΠΩΛΗΣΗ! Γι' αυτό εμείς πρέπει να πείσουμε τη νέα γενιά, πως αυτή θα είναι η τελευταία Επέτειος υπό Κατοχή. Να ξαναπούμε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ στους απογόνους εκείνων που νικήθηκαν απ' το Ελληνικό Έθνος το ‘40, που έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της Ιστορίας του. Κι αυτή η σελίδα θα παραμείνει ανοιχτή, όσο στον πλανήτη αναπνέει έστω κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το