Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από ΚΑΡΦΩΤΙΚΟ

Αν γίνουν εκλογές

Ολοένα και πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο των εκλογών. Αρκετοί είναι αυτοί που επιμένουν πως ο Πρωθυπουργός αντί να κάνει ανασχηματισμό θα προχωρήσει σε εκλογές, ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Αν πράγματι προκηρυχθούν εκλογές τότε δυο πράγματα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα. Πρώτον,...


..δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία καθώς και τα 2 μεγάλα κόμματα δε συγκεντρώνουν πάνω από 50% και δεύτερον το ΠΑΣΟΚ θα βγει πρώτο κόμμα.


Ο Παπανδρέου δε θα ρίσκαρε εκλογές αν δεν ήταν σίγουρος ότι θα τις κερδίσει. Και φυσικά η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δε θα έδινε το πράσινο φως (γιατί με δικά τους λεφτά θα γίνουν οι εκλογές) αν δεν επρόκειτο να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πείσει κανέναν ότι μπορεί να κυβερνήσει, συνεχίζοντας ακόμη και σήμερα την αντιμνημονιακή της στάση.


Αφού λοιπόν θα ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ γιατί να χαλάσουμε ένα κάρο λεφτά, τη στιγμή που η μισή Ελλάδα δεν θα κάνει τον κόπο να πάει να ψηφίσει?



οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το