Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από LTC news

“Σοκ και δέος” στον τουριστικό κόσμο της χώρας από τα επεισόδια
Σοκ και δέος έχουν προκαλέσει στον τουριστικό κόσμο της χώρας τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία έβαλαν μια ακόμα βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του τουριστικού οικοδομήματος με απρόβλεπτες συνέπειες.
Μπορεί να μην παρατηρείται καταβαράθρωση των κρατήσεων τη δεδομένη χρονική συγκυρία, καθώς οι μέχρι τώρα προκρατήσεις έχουν πληρωθεί από τους τουρίστες και δεν είναι δυνατόν κάποιος να πετάξει τα χρήματα του, τονίζει στο LTCnews o πρόεδρος του Hatta Γιώργος Τελώνης, ωστόσο αβέβαιη είναι η κατάσταση για Ιούνιο και Ιούλιο, όπως υποστηρίζει  ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και μέλος του ΣΕΤΕ Σπύρος Γαλιατσάτος.
Η Αθήνα «τελείωσε» δηλώνει με νόημα ο κ. Γαλιατσάτος με την κατάσταση στην επαρχία να διαμορφώνεται από τα γεγονότα του Συντάγαματος και την απήχηση στα διεθνή ΜΜΕ. Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης στην οποία περιήλθε το ελληνικό τουριστικό προϊόν, είναι το γεγονός στην Ολλανδία και συγκεκριμένα με εταιρία που ναυλώνει πτήσεις τσάρτερ για Αθήνα και από χθες δεν μπορεί να γεμίσει ένα αεροπλάνο με τιμές πακέτου πολύ χαμηλές για την περίοδο, όπως αναφέρει ο κ. Γαλιατσάτος στο LTCnews.
Σε ό, τι αφορά τις κρατήσεις στον μεγαλύτερο εν Ελλάδι τουριστικό προορισμό, οι κρατήσεις στην Κρήτη δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να επηρρεάζονται, όπως τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου, από την Ενωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ωστόσο κάνει λόγο για μια τραγωδία που υπονομεύει τον τουρισμό συνολικά. Μάλιστα σημειώνει ότι η εικόνα της Ελλάδας πλήττεται όχι μόνο από τα επεισόδια αλλά και από το σπασμένο πεζοδρόμιο στο Ηράκλειο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου με αρνητικά σχόλια από τους πελάτες των ξενοδοχειακών μονάδων.
Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει για φέτος και οι εκτιμήσεις τόσο για αύξηση των αφίξεων αλλά και των κερδών μάλλον θα πρέπει να εξεταστούν με άλλο πρίσμα. Τέλος με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου της ΕΞΑΑ την ερχόμενη Τρίτη όπου θα αναδειχθεί ενδελεχώς η παρούσα κατάσταση.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το