Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

προβληματισμός κυριακής ~ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: Η ΑΠΑNTHΣΗ

Καληνωρίσματα. Στο Ερώτημα Ιουλίου συμψηφίσαμε τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης και προσπαθήσαμε να καταλήξαμε στο αν και πόσο θα ήταν εφικτό να πάμε διακοπές κι αν ναι, ποιος θα ήταν ο προορισμός μας.

Εκ των απαντήσεων που αυτόν τον μήνα ήταν λιγότερες, με διαφορά της τάξεως του 55% δηλαδή περισσότεροι από τους μισούς δυστυχώς φέτος δεν θα πάνε διακοπές. Άλλοι λόγω έλλειψης χρημάτων, άλλοι λόγω έλλειψης χρόνου κι άλλοι λόγο του φόβου της οικονομικής κρίσης που τους αποτρέπει από το να προχωρήσουν σε έξοδα. Ένα 22% απάντησε πως θα πάει διακοπές σε κάποιο φιλικό σπίτι προφανώς σε μία τουριστική περιοχή, ενώ από 11% του δείγματος δήλωσαν πως φέτος θα κάνουν μόνο μονοήμερες κοντινές αποδράσεις ή θα κάνουν διακοπές στο εξοχικό ή στο χωριό τους.

Επόμενο Ερώτημα του Μήνα θα έχουμε την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου (06/08/2012) στις 12:00 στο yannidakis :[

2 σχόλια:

  1. Άσχετο σχόλιο: Για κάποιο διάστημα δεν έβλεπα το μπλόγκ σου στα εισερχόμενα. Ανακάλυψα ότι με κάποιον τρόπο είχε μπει στα Ανεπιθύμητα!. Ταυτόχρονα έσβησαν όλες μου οι επαφές από το Messenger. Έτσι από πρακτικής άποψης είσαι ο μοναδικός παλιός φίλος εκτός από δύο τρεις που έτυχε να μου στείλουν κάποιο μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που έστω κι έτσι είμαστε ακόμα σε επαφή.
      Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις τη διεύθυνση σου στο yannidakis@gmail.com ώστε να αρχίσω να σου ξαναστέλνω το newsletter :[

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το