Κυριακή 29 Μαΐου 2011

θρύλος του Batman - BATMAN AND ROBIN / ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ / THE BRAVE AND THE BOLD

θρύλος του Batman
 COMICS
BATMAN AND ROBIN #23
*εξώφυλλο*
Λατρεύω τα οικογενειακά ζητήματα και σε αυτό το τεύχος έχουμε ένα μεγάλο τέτοιο. Τον ξέρετε τον Jason Todd. Τον τύπο που ανέλαβε τον χαρακτήρα του Robin όταν ο Dick Grayson έγινε το Nightwing. Λοιπόν, ο Jason είχε πάντοτε την οργή για να εκδικηθεί τους.. κακούς, όμως ο Bruce Wayne αστόχησε να τον κάνει να διατηρεί την αυτοκυριαρχία του. Αυτό... κακό. Έτσι ο Jason έφυγε μακριά από τον Batman και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί μόνος του ως Red Hood. Τι έκανε; Σκότωνε συνεχώς ανθρώπους. Εγκληματίες μεν, αλλά ανθρώπους. Εδώ και χρόνια λοιπόν, με παρέμβαση του Batman βρίσκεται στο άσυλο Arkham. Όμως τώρα ο Jason εξαιτίας της καλής συμπεριφοράς του κέρδισε εύνοια και μάλλον τη μεταφορά του σε φυλακές όχι και τόσο υψίστης ασφαλείας. Ποιος όμως είναι ο σκοπός του; Να έχει πρόσβαση σε πολλούς κακοποιούς ώστε να τους σκοτώνει! Τόσο απλά. Για να το προλάβει αυτό, ο Batman θα του κάνει μια επίσκεψη. Εκεί θα μάθουμε πως όλοι τον γνωρίζουν ως Red Hood. Κανείς με το πραγματικό του όνομα, κανείς δεν έχει δαχτυλικά του αποτυπώματα, όπως δεν έχουν του Bruce, του Dick, του, Damian κλπ. 

 THE DARK KNIGHT RISES 
ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στην Γλασκόβη και ενώ δεν έχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον για να πούμε, βρήκα μια εικόνα από τον χώρο των γυρισμάτων καθώς επίσης και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πληροφορία σύμφωνα με την οποία τα γυρίσματα θα μεταφερθούν και σε άλλη τοποθεσία στην Σκωτία. Στην εικόνα που σας έχω για σήμερα θα δείτε μάλλον το μέρος όπου θα καταλύσουν οι ηθοποιοί την ώρα των γυρισμάτων, ενώ όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμανσης σε δρόμους εκεί κοντά. Μου μυρίζει δράση με Bat-όχημα!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
THE BRAVE AND THE BOLD
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Κακά τα νέα για τους φίλους της σειράς κινουμένων σχεδίων αφού το κανάλι που έχει τα δικαιώματα της σειράς, βάζει τη σειρά αυτή και το Young Justice στον "πάγο" εξαιτίας της προβολής παλιών σειρών που είναι σε αναμονή. Περιμένουμε νεότερα για την προβολή των νέων επεισοδίων που φυσικά θα προβάλλω και από εδώ
yannidakis - σύγχρονη γυναίκα μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το