Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

θρύλος του Batman - GATES OF GOTHAM / ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΚΗΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ / GOTHAM CITY IMPOSTERS ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
BATMAN: GATES OF GOTHAM #2
*εξώφυλλο*
Συμπάθησα αυτή την σειρά ιστοριών επειδή ακριβώς μας ταξιδεύει στο άγνωστο παρελθόν του Gotham. Ο Batman στο παρόν ψάχνει να βρει έναν τρόπο να σταματήσει τον περιβόητο δολοφόνο πριν αυτός χτυπήσει, όμως όπως την προηγούμενη φορά, θα χρειαστεί να γυρίσει πίσω στο παρελθόν όπου θα μας ξεναγήσει σε μια υπέροχη ιστορία πίσω στο 1840 όπου η οικογένεια Wayne ήθελε να δημιουργήσει ψηλά κτίρια στην πόλη αν και έβρισκε αντίσταση στον τότε δήμαρχο και στον εφοπλιστή Capplepot (πρόγονο του The Penguin)

 THE DARK KNIGHT RISES 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΚΗΝΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Εγώ το λάτρεψα! Ένα "τσακάλι" καλά κρυμμένο έξω από το Wollaton Hall που θα αναπαριστά την Wayne έπαυλη, τράβηξε με το κινητό του πολυμεσικό που μας δείχνει τον Bruce Wayne (C. Bale) να εξέρχεται της... οικίας του υπό πολύ τεχνητή βροχή με τη συντροφιά μιας κοπέλας που δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε αν πρόκειται για την A. Hathaway, την M. Cottilard ή κάποια άλλη. Σε κάθε περίπτωση -όπως θα δείτε- την βάζει σε ένα Ταξί που περιμένει εκεί έξω. Επιτέλους πήραμε γεύση από γυρίσματα!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
GOTHAM CITY IMPOSTERS ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Το ηλεκτρονικό online παιχνίδι μεταξύ Batz και Jokerz είναι προ των πυλών και εμείς μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στη αποθήκη του εξοπλισμού των πρώτων μέσα από μια πολύ ωραία καλλιτεχνική ψηφιακή εικόνα
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το