Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

αναδρομές - ΓΥΜΝΟ ή ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ;

αναδρομές 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 12 Δεκεμβρίου 2007
ΤΙΤΛΟΣ: ΓΥΜΝΟ ή ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ;

Έχω αποδείξει ως τώρα ότι αυτό που σκέπτομαι και ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι το καθετί περιγράφεται στα άρθρα μου χωρίς προκαταλήψεις. Πόσο μάλλον σήμερα που ομολογώ την αντρική μου υπόσταση και τον ενστικτώδη θαυμασμό μου στο ωραίο φύλο. Βέβαια και για να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο, αυτό που εξιτάρει τον καθένα μας, είναι το προκλητικό σε μια γυναίκα.
Σε αυτό το σημείο ακριβώς οι απόψεις (των αντρών) διίστανται. Τι εντυπωσιάζει/ερεθίζει έναν άντρα περισσότερο; Το γυμνό ή το προκλητικό; Η παρουσία μιας γυναίκας γυμνής είναι ασφαλώς η φαντασίωση του κάθε άντρα, με πολλές παρεκτροπές ίσως, όμως σε τελική ανάλυση το γυμνό, είναι ο θάνατος του ταμπού. Το διαφορετικό της γυναίκας όπως το στήθος, το αιδοίο της αποτελούν την απόλυτη φαντασίωση. Όντας περισσότερο πρακτικός φανταζόμαστε αμέσως μια όμορφη κοπέλα σε μια ταινία όπου σε κάποια ερωτική (ή όχι απαραίτητα) σκηνή αποκαλύπτει το σώμα της μπροστά σε όλους μας.
Στην αντίπερα όχθη, το προκλητικό αποτελεί τέχνη. Η μέθοδος με την οποία οι γυναίκες τόσο έξυπνα αφήνουν σημεία του σώματος γυμνά ή καλυμμένα περίτεχνα ώστε να τα γυμνώνει η φαντασία του αντρικού ματιού αποτελεί μια μαγική διαδικασία. Φανταστείτε τώρα σε ένα μπαρ μια κοπέλα με μια διάφανη μπλούζα ή ένα βαθύ ντεκολτέ που αποκαλύπτει ένα μέρος από το στήθος της, μα φυσικά το υπόλοιπο θα αποτελέσει τη φαντασίωση του αντρικού… εγκεφάλου. Σκεφτείτε μια πολύ κοντή ή πολύ στενή φούστα με σκίσιμο που «αφήνει» το μάτι του άντρα να σκαρφαλώνει κατά μήκος των ποδιών της.
Θα συμφωνήσετε ότι οι γυναίκες μπορούν να «παίξουν» άνετα με τη φαντασία του άντρα και μπορούν να το κάνουν με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμούν και ανάλογα με το αποτέλεσμα στο οποίο αποσκοπούν. Γυμνό ή προκλητικά ημικαλυμμένο το σώμα της γυναίκας είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας της αντρικής φαντασίωσης.

yannidakis - σύγχρονη γυναίκα
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το