Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από BLOG-AKIS

+ΤΑΓΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ
Ζούμε την επιστροφή του Τζίμη. Κάθε μέρα ακούγεται από κάπου το «Πάμε πλατεία.»
Η πόλις εάλω από δανειστές.
Οι πόλεις σε άλλο μήκος κύματος διαμαρτυριών.
Δε φεύγουμ’ / έως / λογικευθεί το χρέος.
Εκπληρώνω το χρέος μου. Δεν πληρώνω το χρέος τους.
Μειώνουμε τα περιττά έξοδα. Μειώνουμε τις νυχτερινές εξόδους, τις αγορές ρούχων, τα καλλυντικά και την περιποίηση προσώπου κοιλιών και κώλων, μειώνουμε τις πίτσες, τα τηλεφωνήματα, την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Η ΕΥΔΑΠ έχει πτώση του τζίρου κατά 7,4% λόγω μείωσης της κατανάλωσης νερού. Επιστήμονες ψάχνουν να βρουν τι πίνουμε.
Νέα συγχώνευση, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ – ΟΠΑΠ: Καταργείται το επιτόκιο καταθέσεων. Κάθε βδομάδα παρακρατείται από την τράπεζα το 0,1% του κεφαλαίου κάθε λογαριασμού και μετατρέπεται σε δελτίο «Πάμε στοίχημα» με τυχαίες προβλέψεις. Το 10% της απόδοσης κατατίθεται στο λογαριασμό, το υπόλοιπο 90% είναι το κέρδος του νέου οργανισμού.
Ανάλογα με τις Πρόταση μέτρου απασχόλησης: Ο εργοδότης επιτρέπεται να διώξει παλιό εργαζόμενο και να τον αντικαταστήσει με νέο μόνο αν στο νέο δίνει περισσότερα λεφτά.
Το ένας στους δέκα επεκτείνεται και στον ιδιωτικό τομέα. Επιτρέπεται στους εργοδότες για κάθε δέκα απολύσεις να κάνουν μία πρόσληψη.
Έρευνα για τη βία στα γήπεδα: Η κρίση βοήθησε. Οι ανεγκέφαλοι δεν ρίχνουν πια κέρματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα όπως ρολόγια σε κεφάλια διαιτητών ή παικτών και προπονητών. Τα  μπουκάλια νερού ή αναψυκτικών ακόμα εκσφενδονίζονται, δεν είναι όμως ποτέ γεμάτα.
Ρεπορτάζ: Μας πήραν και τα σώβρακα. Ευτυχώς μας έμειναν τα νεφρά για μια ώρα ανάγκης.
Φέτος θα πάω διακοπές στις Μπραχάμες.
Ούτε σήμερα οι ιεράρχες διέθεσαν τμήμα της εκκλησιαστικής περιουσίας για τη μείωση του χρέους της χώρας. Έχει ο Θεός αλλά δεν δίνει. «Τι φταίμε εμείς;» δηλώνει μητροπολίτης. «…να βάλουν παγκάρια στις ΔΟΥ.» Πράγματι, δεν έμειναν λεφτά στις μητροπόλεις τον περασμένο μήνα, γιατί έγιναν μεγάλες αγορές iPad για ν’ αναγιγνώσκονται τα ευαγγέλια.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
yannidakis - σύγχρονη γυναίκα
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το