Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από SportGR -Soccer live news

Χαστούκι στο μπάσκετ
Και να που αντί να φύγουν από τον αθλητισμό οι παράγοντες που μολύνουν την ατμόσφαιρα, αποχωρούν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι από το μπάσκετ. Η είδηση προκαλεί σοκ. Οχι μόνο στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά σε όλο τον πλανήτη της πορτοκαλί μπάλας. Διότι πολύ απλά ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσαν ώθηση σε ένα άθλημα που περνούσε δύσκολες στιγμές και το ενδιαφέρον έφθινε σε καθημερινή βάση.
Ενα δεν μπορεί να ειπωθεί σε καμιά περίπτωση: πως οι Αγγελόπουλοι χρησιμοποίησαν λανθασμένες μεθόδους, πως ακολούθησαν διαδρομές στο σκοτάδι, πως δεν νοιάστηκαν για τη βελτίωση της εικόνας του αθλήματος. Τώρα, όταν το τσουνάμι παρασύρει τους άθλιους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, το μπάσκετ με τη φυγή των Αγγελόπουλων δέχεται ένα καίριο πλήγμα.
Η κίνησή τους μοιάζει με κεραυνό εν αιθρία. Γιατί μόλις πριν από δύο χρόνια απέκτησαν το πακέτο των μετοχών του Ολυμπιακού. Διότι πριν από ακριβώς έναν χρόνο, έκαναν μια σούπερ επένδυση με την απόκτηση του Σπανούλη και την πρόσληψη του Ιβκοβιτς. Και βέβαια, ήδη φαινόταν να κάνουν σχέδια για τη νέα σεζόν.
Στην ανακοίνωσή τους επικαλέστηκαν τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο και τις αποφάσεις της διαιτησίας στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ή την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ κατά τους τελικούς. Ισως τα αίτια να είναι βαθύτερα, αλλά σίγουρα το νοσηρό κλίμα τούς επηρέασε.
Το πρόβλημα, πλέον, με την προϋπόθεση πως η απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων είναι οριστική, μεταφέρεται στον ελληνικό αθλητισμό. Πώς θα αντιδράσουν οι άλλες ομάδες και δη ο Παναθηναϊκός; Θα παραμείνουν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος;
Δυστυχώς, φως δεν φαίνεται. Τα σημεία αναφοράς γίνονται όλο και λιγότερα. Από το ποδόσφαιρο αποχωρούν οι παικταράδες και τα βαριά συμβόλαια. Στον αφρό έρχονται οι συνομιλίες που κάνουν και απατεώνες να κοκκινίζουν. Στο μπάσκετ, οι τριγμοί της κορυφής θα επηρεάσουν τη βάση. Αν και εδώ οδηγηθούμε σε φυγή των άσων, αν φτάσουμε σε άγριες περικοπές συμβολαίων, τότε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο και κανένας δεν θα εμπνέει τα νέα παιδιά που θα ζητούν μια ελπίδα.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το