Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

αθλητισμός & στοίχημα παρασκευής

αθλητισμός & στοίχημα
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (ΟΠΑΠ)
074-452. ΝΑΔΑΛ - ΜΑΡΕΙ (ΜΑΡΕΙ)
202. ΜΠΡΕΙ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ (2)
  δελτία: 1 :[ προβλέψεις: 2

 ARSENAL
κοντά σε νέα μεταγραφή
Ο Ιβοριανός επιθετικός, Ζερβίνιο επιβεβαίωσε την μετακίνηση του στην Άρσεναλ λέγοντας ότι απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να γίνει κάτοικος Λονδίνου. "Επιλέγω την Άρσεναλ γιατί είναι ένα νεανικό σύνολο στο οποίο θα καταφέρω να ενταχθώ εύκολα", ανέφερε αρχικά.

 YANKEES
Yankees - Brewers ~ 5-0
Τι γίνεται όταν πολλά αστέρια μαζεύονται μαζί; Απλά δεν ξέρεις για ποιον να πρωτογράψεις. Ασφαλώς από το χθεσινό παιχνίδι κρατάμε το 300ο home run της καριέρας του M Teixeira που ήταν και το 25ο της χρονιά διατηρώντας τον στην 1η θέση της σχετικής κατάταξης. Από την άλλη, οι bombers δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να χάσουν με τον CC Sabathia να ρίχνει την μπάλα με 13 strike outs που αποτελεί και ρεκόρ καριέρας. Φυσικά οι Yankees κέρδισαν και τα 3 παιχνίδια της σειράς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 
ξεκινάει η χρονιά
Πρεμιέρα την Παρασκευή στις 19:00 στον Εργοτέλη καθώς είναι προγραμματισμένη στο "Μαρτινέγκο" η πρώτη συγκέντρωση και ο αγιασμός. Το "παρών" θα δώσουν τα νέα αποκτήματα της ομάδας και πιο συγκεκριμένα οι Ευαγγέλου, Γιοβάνοβιτς, Πίρσον, Κατσικοκέρης. Παράλληλα όμως νέα πρόσωπα θα είναι και οι Μπρούνο, Μπουχαλάκης οι οποίοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το