Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

θρύλος του Batman - ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ :[ ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ARKHAM CITY

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Όπως είχα ανακοινώσει προ ημερών όλα οι τίτλοι που αφορούν τον θρύλο του Batman ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο αρκετών ετών και συγκεκριμένα τον 51ο τους. Από την 1η Σεπτεμβρίου η DC αλλάζει σελίδα (την 52η πλέον) και φέρνει νέους τίτλους, διατηρεί τους σημαντικότερους παλιούς και όλα πλέον ξεκινούν από το νούμερο 1. Το καλό είναι ότι σε αυτή την... επανεκκίνηση ο Batman θα είναι και πάλι ο Bruce Wayne ενώ όλοι οι τίτλοι θα πλαισιώνονται με τους γνωστούς μας ήρωες.
Το yannidakis θα καλύπτει την υπόθεση και τις εξελίξεις κάθε τεύχους, κάθε ιστορίας, κάθε θρύλου του Batman αρχής γενομένης από την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου οπότε και κυκλοφορούν τα νέα τεύχη.

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*
Ξεκίνησαν ήδη από προχθές τα γυρίσματα στο Λος Άντζελες σε συγκεκριμένη τοποθεσία των studios της εταιρείας παραγωγής και σε ένα σκηνικό το οποίο χτίστηκε εξ ολοκλήρου για την ταινία. Όπως θα διακρίνετε από τις φωτογραφίες που σας έχω σήμερα, μιλάμε για γιγαντιαίο σκηνικό που οι πληροφορίες λένε πως θα γυριστεί μεγάλη σκηνή περιπέτειας. Σε κάθε περίπτωση τα μέτρα ασφαλείας είναι τεράστια και πολύ δύσκολα θα έχουμε κάτι περισσότερο πέρα από αυτές τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που θα ολοκληρωθούν την 2η Σεπτεμβρίου. Θυμίζω πως αμέσως μετά ακολουθεί επεξεργασία και μοντάζ, ενώ επόμενος και τελευταίος σταθμός είναι στην Νέα Υόρκη!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ARKHAM CITY
*εικόνα*εικόνα*εικόνα*
Νέες επίσημες εικόνες δημοσιεύτηκαν από το επερχόμενο παιχνίδι με θέμα τον Batman. Θα δείτε χαρακτηριστικά τον Σκοτεινό Ιππότη να παλεύει με τον Bane (πολύ επίκαιρο αυτό) καθώς και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες οπτικές από το έργο του Mr. Freeze

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το