Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - BATMAN AND ROBIΝ :[ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ BATCAVE :[ ΑΛΛΟΣ BATMAN ΣΤΟ ARKHAM CITY

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
BATMAN AND ROBIN #1
*εξώφυλλο*
Πρεμιέρα και για αυτόν τον τίτλο της DC και ενώ όλοι περίμεναν μια κλασική ιστορία ανάμεσα στους δύο ήρωες, τώρα έχουμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Ο Batman είναι (και πάλι) ο Bruce Wayne όμως πλέον δίπλα του ως Robin, είναι ο γιος του, Damian Wayne. Αυτό είναι εξαιρετικό καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να σημειώσουμε τρία χαρακτηριστικά στοιχεία.
α) Ο χαρακτήρας του πιτσιρικά Damian, δεν χάνεται με την επανέναρξη των τίτλων.
β) Ο Dick εδραιώνεται πλέον αποκλειστικά ως Nightwing
γ) Η ιστορία των δύο ηρώων δε θα παρουσιάσει μονάχα νέες περιπέτειες, αλλά και τη σχέση πατέρα και υιού μέσα από τις απαιτητικές περιστάσεις των περιπετειών των δύο μασκοφόρων. Ο Bruce ως Batman και όχι μόνο, ήταν πάντοτε ένας μέντορας για τους πιτσιρικάδες που είχε στην εποπτεία του, τώρα όμως θα πρέπει να μαθητεύσει τον γιο του που ήδη (από παλαιότερα τεύχη) δείχνει ατίθασος.
Για να μπούμε λίγο στο κλίμα της ιστορίας, οι ήρωες έχουν να αντιμετωπίσουν τον NoBody που έρχεται από το παρελθόν του Batman.

ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ BATCAVE
*σύνδεσμος*εικόνα*εικόνα*
Έχω γράψει πολλές φορές πως στην ταινία θα δούμε την έπαυλη Wayne χτισμένη ξανά από την αρχή. Μάλιστα έχουμε δε το κτίριο από τα γυρίσματα. Παράλληλα θα δούμε και τη σπηλιά του Batman αναδιαμορφωμένη και πιο καινούρια από ποτέ. Πριν μήνες επικρατούσε η φήμη πως ο Νοlan είχε πάει το συνεργείο του στη Ρουμανία για κάποιες λήψεις όμως ποτέ δε μάθαμε κάτι γι' αυτό. Σήμερα έχουμε κάποιες εικόνες από το Turda Salt Mines στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας. Δείτε όλες τις εικόνες που ο σύνδεσμος σας παρέχει και θα πειστείτε πως έχουμε τη νέα batcave και είναι άκρως εντυπωσιακή

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΑΛΛΟΣ BATMAN ΣΤΟ ARKHAM CITY
*σύνδεσμος*εικόνα*βίντεο*
Έχω ξαναγράψει πως στο Arkham City, ανάλογα με την έκδοση του παιχνιδιού που θα αγοράσει ο χρήστης θα έχει και διάφορες εκδοχές ή λειτουργίες ή πίστες. Σήμερα, σας παρουσιάζω την bluray έκδοση ή μάλλον την εναλλακτική στολή του Batman σε αυτήν την έκδοση

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το