Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

σχόλιο τσι τετάρτης

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 
Με στάση πληρωμών για οφειλές προς το Δημόσιο, κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ, αλλά και απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα απαντά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.
 το σχόλιο 
Aς μετρήσουμε: ποιοι θέλουν 23% το ΦΠΑ στην συγκεκριμένη κατηγορία; Κανείς. Δεν υπάρχει κανένας βλάκας να το πιστεύει το αντίθετο. Όμως προς Θεού, σοβαρευτείτε, συγκεντρωθείτε. Στάση πληρωμών; Ποιοι νομίζετε πως είστε; Νομίζετε πως το κράτος και όλοι εμείς οι υπόλοιποι φορολογούμενοι (αγρίως) πολίτες θα δεχτούμε την κατ' εξαίρεση που μόνοι σας αποφασίσατε; Ε, όχι δα! Σκεφτήκατε ποτέ πως η καθυστέρηση πληρωμών θα επιφέρει προσαυξήσεις που κάποτε θα πρέπει να πληρώσετε. Υπάρχει κι άλλη επιλογή για να τα γλιτώσετε όλα αυτά και είναι να σηκωθείτε να φύγετε από τη χώρα. Αρκετά με όλους τους "αδικημένους" που διαμαρτύρονται με το να καταστρέφουν περισσότερο τη χώρα

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση στην ενότητα "θρύλος του Batman"
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

4 σχόλια:

  1. Ένα υπέροχο Φθινόπωρο, εξαίρετο μήνα και μια φωτεινή ημέρα να έχεις φίλε, συνοδοιπόρε.
    Δύσκολοι οι καιροί... Κάποτε λέγαμε: πως η φασολάδα ήταν το φαγητό του φτωχού Έλληνα... Η φασολάδα έγινε πλέον γκρουμέ και ο φτωχός την "έπεσε" στο ακαθορίστου διατροφικής ποιότητας σουβλάκι με 1,80 ευρώ, έτσι για να ξεπεράσει την πείνα του... Ως φαίνεται, η κυβέρνηση σκέφτηκε την υγεία του φτωχού και είπε να τον οδηγήσει προς το παξιμάδι... εάν κι όποτε το βρεί!!!
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως αν τα μαγαζιά αυτά (και όλα τα άλλα οπωσδήποτε) ζητούσαν ένα μικρό κέρδος και όχι τα υπερκέρδη που ζητάνε, σήμερα απλώς θα ανέβαζαν τις τιμές σύμφωνα με την νέα φορολόγηση. Δεν θα τους καίγονταν καρφάκι όπως ας πούμε οι περιπτεράδες όταν ανεβαίνουν τα τσιγάρα. Λένε κάτι εκεί περί ανέμων και υδάτων και τα ανεβάζουν. Τώρα όμως, που ο κόσμος δεν διατείθεται να πληρώσει τα "μάταια" υπερκέρδη τους, (γι αυτό δεν πατάνε τώρα που υπάρχει κρίση) οι εστιάτορες είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν τις τιμές ίδιες και να πληρώσουν από την ίδια τιμή μεγαλύτερο φόρο. Και αυτό πονάει. Υπερκέρδη θέλανε. Τους πήραν μυρουδιά πως βγάζουν χρήμα και τους ζητάν μερίδιο. Να γιατί θέλουν να κάνουν στάση πληρωμών. Μπαίνει χέρι στις τσέπες τους.
    : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :[ Annyra Math
    η υγεία πάνω απ' όλα :[

    :[ Αχιλλέας
    συνοψίζω το σχόλιο σου. Επιτέλους πάει να μπει τάξη στα κακώς κείμενα (και) αυτού του κλάδου και οι βολεμένοι μυξοκλαίνε! Τι λέω μήνες τώρα; Καιρός να κοιτάξουμε το κοινό καλό και όχι το απόλυτο συμφέρον μας :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το