Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

σχόλιο του σαββάτου

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 
Για πρώτη χρονιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ΔΕΘ, χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας. "Φρούριο" η Θεσσαλονίκη.
 το σχόλιο 
Μπορεί να πει κανείς. 'Ε, τι έγινε; Μια έκθεση είναι μόνο'. Ε, λοιπόν δεν είναι. Η ΔΕΘ αποτελεί θεσμό για την Ελλάδα, ενώ η παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια και την επόμενη μέρα με την ομιλία (που συχνά συνοδεύεται από σημαντικές εξαγγελίες) του, αποτελεί μια παράδοση με σημαντικές πολιτικές προεκτάσεις. Και τώρα ο πρωθυπουργός κάνει πίσω. Δεν είναι ότι η έκθεση τον έχει ανάγκη για να κόψει την κορδέλα, όμως η πράξη δειλίας αυτή είναι πολύ υποτιμητική για τον ίδιο προσωπικά, για να μην πω για ολόκληρη την κυβέρνηση. Παραδέχομαι πως υπάρχουν θέματα ασφαλείας στη μέση ή πως τυχόν αποδοκιμασίες θα αμαύρωναν την εικόνα της έκθεσης και του ίδιου στο εξωτερικό και πάλι όμως εγώ δεν πείθομαι. Σημειώστε μια πολιτική ποινή στον κύριο Παπανδρέου από μένα

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση στην ενότητα "θρύλος του Batman"
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

3 σχόλια:

  1. Να βγει δημόσια με θράσος ο Καραμανλής να πει πως δεν υπάρχουν λεφτά και να είναι υποχρεωμένος ο Παπανδρέου να του απαντήσει οτιδήποτε νομίζει εκείνος αλλά μόνο με δύο λέξεις.
    : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Αχιλλέας
    δυσκολάκι. Αδύνατο θα έλεγα. Μιλάμε για πολιτικούς. Αυτοί δεν μπορούν :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το