Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

σχόλιο τσι τρίτης

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 
"Λουκέτο αναμένεται να βάλει στις 31 Οκτωβρίου ένα από τα ιστορικότερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Αθήνας, το King George, επί της πλατείας Συντάγματος, ενώ άλλα εννέα ξενοδοχεία ενδέχεται να πράξουν το ίδιο"
 το σχόλιο 
O λόγος; Μα φυσικά τα επεισόδια που κάθε τόσο λαμβάνουν χώρα στην πλατεία Συντάγματος. Δεν ξέρω αν έχετε υπόψη σας το ξενοδοχείο, αλλά μιλάμε για την απόλυτη πολυτέλεια με φόντο τα πανάκριβα σταθμευμένα αυτοκίνητα που χάζευες απ' έξω. Λοιπόν, όλα αυτά αποτελούσαν θύματα φωτιάς και καταστροφής από τους... "γνωστούς-άγνωστους" που ποτέ δεν έπιασε η αστυνομία κι έτσι οι ακυρώσεις κρατήσεων έπεσαν βροχή. Αυτό είναι. Μια Ελλάδα που αυτο-καταστρέφεται με δικαιολογίες του τύπου 'ας ελευθερώσουμε τη χώρα από το ΔΝΤ' έχει αυτό το αποτέλεσμα: λουκέτο!

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση στην ενότητα "θρύλος του Batman"
μετάβαση σε αναδρομές του "yannidakis"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Σε χαιρετώ φίλε, συνοδοιπόρε Yannidaki.
    Είναι όντως λυπηρό να μαθαίνεις για ιστορικά κτήρια που χάνουν την ιστορική χρήση τους και πιθανών το συγκεκριμένο (King George) να μην ξαναγίνει ξενοδοχείο ποτέ ξανά.
    Το βασικό πρόβλημα για μένα είναι οι πολλές Δημόσιες υπηρεσίες που βρίσκονται στη πλατεία Συντάγματος και γύρω απ' αυτήν. Το έχω τονίσει αρκετές φορές ότι θα πρέπει να φύγουν από το κέντρο της Αθήνας όλες οι Δημόσιες υπηρεσίες για να γλυτώσουμε επιτέλους από το καθημερινό Αθηναϊκό χάος με τις διάφορες απεργίες και τις διαδηλώσεις πάσης φύσεως.
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Annyra Math
    Στο Ηράκλειο έχουμε το δημαρχείο, πολλές δημοτικές υπηρεσίες, το Δικαστικό Μέγαρο κλπ.
    Δεν καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα. Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος μας ανακοίνωσε πως θα μεταφέρει όλες του τις υπηρεσίες εκτός κέντρου, ενώ αυτήν την περίοδο γίνονται εργασίες οικοδόμησης του νέου Δικαστικού Μεγάρου, προφανώς στα πλαίσια μιας σύγχρονης τακτικής που θέλει την αποκέντρωση των υπηρεσιών.
    Μακάρι να γίνει και στην Αθήνα αυτό και να αναπνεύσει λίγο το ιστορικό σας κέντρο :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το