Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

θρύλος του Batman - THE BRAVE AND THE BOLD :[ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΙΝΙΑΣ

θρύλος του Batman
 ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
THE ALL-NEW BATMAN: THE BRAVE AND THE BOLD #14
*εξώφυλλο*
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία θα διαβάσουμε σε αυτό το τεύχος όπου μια παράξενη απειλή στην πόλη θα είναι η αιτία να κινδυνέψει μια από τις πιο παραδοσιακές φιγούρες της ιστορίας της πόλης και μαζί, η πίστη του Batman στα ιδανικά του. Θα καταφέρει να διασώσει και τα δύο;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΙΝΙΑΣ
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Πολλά έχουμε ακούσει, διαβάσει και αναλύσει το τελευταίο διάστημα, γι' αυτό ας κάνουμε μία περίληψη στα βασικά ζητήματα που γνωρίζουμε.
Ξεκινάω με τη δήλωση του Hans Zimmer ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια μουσική που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ ενώνοντας τους ήχους της φωνής χιλιάδων εθελοντών στο μουσικό του θέμα.
Το viral marketing ξεκίνησε! Καλά νέα αν σκεφτεί κανείς ότι χρησιμοποιήθηκε για να ας δώσει το όνομα ενός επιστήμονα που ακόμα δεν ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος του αλλά και τις τοποθεσίες προβολής του προλόγου που επακολούθησε. Επίσης μαθαίνουμε το ίδιο έμμεσα πως ο Harvey Dent ακόμα κι αν (δεν) παίζει σε αυτήν την ταινία θα έχει ρόλο καθώς το όνομά του θα αναφέρεται συχνά.
Στις 10 Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε και επίσημα η δεύτερη αφίσα της ταινίας με τίτλο "ο θρύλος ολοκληρώνεται" ή αλλιώς "το τέλος του θρύλου" και οι δυο ερμηνείες είναι πολύ κοντά στην πλοκή της ταινίας.
Η ύπαρξη της Talia al Ghul. Μπορεί και πάλι έμμεσα να μάθαμε πως θα υπάρχει σε νεαρή ηλικία, όμως οι φήμες οργιάζουν πως στο παρόν θα την υποδύεται η Cotillard και κανείς δεν μας το βγάζει από το μυαλό αυτό...
Προβλήθηκε λοιπόν και ο εξάλεπτος πρόλογος στον οποίο βλέπουμε τα πρώτα έξι λεπτά της ταινίας και μερικές ματιές από την υπόλοιπη. Έχουμε την πρώτη μας επαφή με τον Bane, αλλά και τα πρώτα παράπονα για τη φωνή του. Όπως έγραφα προχθές, είναι ένα τυπικό θέμα που φτιάχτηκε αργότερα στην παραγωγή.
Τέλος είχαμε και την προβολή του δεύτερου trailer της ταινίας που μας αφήνει άναυδους και περιπλέκει περισσότερο την πλοκή την οποία ίσως πιστεύαμε πως υπήρχε.
Η συνέχεια μέχρι να φτάσουμε στο καλοκαίρι αναμένεται πολύ πλούσια!



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

5 σχόλια:

  1. :[ Idea Studio
    μου προκάλεσε το ενδιαφέρον, η ανάρτηση στην οποία επέλεξες να στείλεις τις ευχές σου!
    Ευλογία είναι η δική μου ευχή και θα ταΐσουμε το παρόν για το μέλλον με όνειρα και αισιοδοξία.
    Καταπληκτικό μουσικό θέμα, εντυπωσιακό το πολυμεσικό. Και του χρόνου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
    ναι δεν ήταν τυχαία η επιλογή!
    "...η πίστη του Batman στα ιδανικά του..." Εμείς θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τα δικά μας, παρά τις τόσο ισχυρές πιέσεις;

    Να είσαι πάντα καλά, καλέ μου φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :[ Idea Studio
    χαίρομαι (για την επιλογή).
    Ίσως κάποια στιγμή εμβαθύνουμε ξανά στα μηνύματα που κρύβει ο θρύλος του Batman.
    Στο μεταξύ αν σε ενδιαφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ενότητα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ "ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΤ-YANNIDAKIS" που είχα κάνει πριν μερικά χρόνια :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέροντα:
    ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΤ-YANNIDAKIS
    ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΑΤΜΑΝ (παρεπιπτόντως: αν έβαζες αυτά τα link μέσα σε αντίστοιχες λέξεις σε αυτή την ανάρτησή θα διευκόλυνες τον αναγνώστη να διαβάσει κάτι επιπλέον, αλλά βοηθάει πολύ και στο SEO!

    Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι κάνεις άψογες αναλύσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. :[ Idea Studio
    σειρά μου να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Κρατάω τη συμβουλή σου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το