Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

βράβευση πέμπτης ~ οι κότες και τα κοτόπουλα

καταχώρηση τσι μέρας 
η βράβευση της καλύτερης καταχώρησης για την ημέρα που πέρασε στον χώρο των ιστολογίων
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από kapistri

Οι κότες και τα ...κοτόπουλα

Να που τα κατάφεραν και οι δυο τους ή μάλλον οι τρεις τους. Ο Σαμαράς να γίνει πρωθυπουργός (μπρρρρ), ο Βενιζέλος πρόεδρος του (μικρο) ΠΑΣΟΚ δυο και τρεις φορές μπρρρρ) και ο μεγάλος Φώτης Κουβέλης κυβέρνηση !!! (αυτό κι αν χωράει πολλά μπρρρρ).  Μαζί τους έφεραν και ηγούνται σε ομάδες από κότες, οι οποίες προεκλογικά  κακάριζαν με
κάθε τρόπο ότι "δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με τους ανίκανους του ΠΑΣΟΚ...", "δεν πρόκειται να αφήσουμε ατιμώρητους εκείνους που μας έβαλαν στο μνημόνιο", εκείνες τις ακατάπαυστα  κακαρίζουσες κότες  που τις βλέπαμε στο τηλεοτπικό γυαλί και αλλάζαμε κανάλι που διατείνονταν ότι "αμέσως θα κάνουμε επιτροπή να τιμωρηθούν οι αντίπαλοι", "θα τρέξουμε αμέσως στην Ευρώπη να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο", "θα φροντίσουμε να απαγκιστρωθούμε από το κακό μνημόνιο" κι άλλες ένα σωρό προεκλογικές υποσχέσεις, ψέματα  κι αρλούμπες. Σήμερα αντί να μιλήσουν, τουλάχιστον μετεκλογικά για δράσεις, φρόντισαν να στείλουν στην Ευρώπη  "εξωκοινοβουλευτικούς" για να κάνουν τις διαπραγματεύσεις.
Ο Σαμαράς μόνο μεγάλες κωλοτούμπες μπορεί να κάνει, γιατί τα προγραμματικά "ΖΑΠΕΙΟΝ 1, 2,3, 4 κτλ" ξεχάστηκαν ή δεν έχουν πλέον προτεραιότητα.  Ο Βενιζέλος ξαναγυρνά στις επιλογές Σημίτη κι ο Κουβέλης στρογγυλεύει τις γωνίες για να καλοκαθίσει στην κυβερνητική καρέκλα. Και οι τρεις παιδιά της ίδιας σχολής (κακές γλώσσες λένε για τη Μπίλντερμπεργκ, εγώ δεν έχω αποδείξεις κι άλλοι λένε ότι τα είχαν προσυμφωνήσει από καιρό). Τα κρούσματα  έλλειψης  μελών εφορευτικής επιτροπής σε πάρα πολλά εκλογικά τμήματα και η παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος όπως αυτό στη Λαμία, δεν είναι τυχαία πράγματα, αλλά προσπάθεια της άρχουσας τάξης να γίνουμε όλοι ... κοτόπουλα για σφάξιμο.

  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας 
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το