Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

προβληματισμός παρασκευής ~ ΜΥΘΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (μέρος 3/4)

ΜΕimage[18][1]
Η Βάσω πέρασε την πρώτη της νύχτα στο κρατητήριο ώσπου μία εξέλιξη έδωσε νέα προοπτική στην υπόθεση. Περαιτέρω έρευνες που έγιναν εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα της Βάσως έδειξαν πως τελικά υπήρχε υγρό κοντά στην μπανιέρα.

Το υγρό ωστόσο δεν ταυτιζόταν με εκείνο των προηγούμενων δολοφονιών. Ο Θαλασσινός και ο Κανόμπης ήταν πεπεισμένοι πως αν βρουν σε ποιον ανήκουν τα υγρά αυτά θα πλησίαζαν πολύ στην λύση της υπόθεσης. Η Βάσω δεν προέβαλε αντίσταση στο να εξετασθεί, όμως λίγο αργότερα τα αποτελέσματα έδειξαν πως ούτε αυτό το υγρό ανήκε στη Βάσω. Αυτό που νέα εξέταση έδειξε πάντως ήταν πως στο τελευταίο θύμα ανήκαν τα υγρά των προηγούμενων δύο δολοφονιών. Ήταν προφανές πως εκείνη ήταν η δολοφόνος. Όμως ποιος την σκότωσε;

Όλα έδειχναν πως η Βάσω είχε δίκιο. Πως πράγματι υπήρχε imageδεύτερο άτομο στις δολοφονίες. Η Βάσω σε μία περιγραφή της σε αστυνομικούς είχε πει πως η δύο γυναίκες πριν να παλέψουν έκαναν σεξουαλικά πειράγματα η μία στην άλλη. Λογικά το υγρό που βρέθηκε στο σπίτι της ανήκε στην δεύτερη αυτή γυναίκα που οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν ήταν η Βάσω. Στο προφίλ που έφτιαξαν οι αστυνομικοί, οι δύο γυναίκες ακινητοποιούσαν τα θύματα τους με την ηλεκτροφόρα συσκευή, τα τοποθετούσαν στην μπανιέρα αφού την γέμιζαν και μπροστά στην από κοινού γυμνή θέα των τριών, έφταναν σε οργασμό αφήνοντας υπολείμματα στο πάτωμα.

Η Βάσω ελευθερώθηκε αν και η αστυνομία της παρείχε μια σχετική αστυνομική παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας. Όμως κανένας δε θα έπρεπε να αισθάνεται ασφαλής.

:[
διαβάστε το τέταρτο και τελευταίο μέρος του Μύθου την επόμενη Παρασκευή στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το